Nike Neighbourhood | Repræsenter din by med Unisport

28.05.2020

Skrevet af Claus

De nye Nike støvler sætter fokus på dit nabolag med et vildt og modigt design.

Vi ved der ikke har været meget fodbold at se. Men nu hvor fodbolden er tilbage bliver vi forkælet med nogle nye, friske støvler fra Nike.

Støvlerne er kaldet "Neighbourhood" og det handler alt sammen om at repræsentere hvor du er fra.

Alle de flotte sølvstøvler har forskellige postnumre på overdelen og med Unisport kan du få dit eget postnummer, bynavn eller noget andet tryk på dem - bare gør det personligt og du vil skille dig ud på banen. Lad os tage et kig på støvlerne og tale om den bagefter.

Fortsættes nedenfor

Mercurial

Mercurial Neighbourhood støvlerne er lavet til fart og de ser hurtigere ud end nogensinde før. Den friske sølv farvevariant med de røde detaljer skiller sig virkelig ud - præcis som en Mercurial spiller skal!

Swoosh logoet er flyttet ud mod tæerne for at gøre plads til den iøjefaldende røde linje. Linjen har en masse forskellige postnumre fra nogle af de største byer.

Desuden er Swoosh logoet blevet lavet i et "zap" design for at ligne et lyn eller noget lignende som det - for at holde det hurtige look!

Phantom Vision

De sølv og røde design er også at finde på Phantom Vision. Toppen af pløsen er også lavet i en rød farve, såvel som designet på bagsiden af hælen.

Ligesom på Mercurial er Swoosh logoet også lavet så det ligner et lyn.

Phantom Venom

Den rød linje er placeret på tværs af forfoden på Phantom Venom, som får den til at skille sig ud.

Normalt ser vi et stort Swoosh logo på ydersiden af støvlen i et diamant lignende design, men som resten af Neighborhood støvlerne, er den lavet til at ligne et lyn.

Tiempo Legend

Denne her er speciel. Tiempo Legend er den eneste læderstøvle i Neighborhood lanceringen og den røde linje er fjernet fra størstedelen af overdelen for at bevare the rene sølv og læder look!

Denne Tiempo er lavet til spilleren, som elsker læder følelsen og den rene look. Derfor er der heller ikke lavet nogle forandringer på det store Swoosh logo på ydersiden af støvlen, som der er på de andre Neighborhood støvler.

Husk, at Unisport kan hjælpe dig med at repræsentere dit nabolag, by eller land. Du kan vælge dit eget personlige tryk på støvlerne - alt du skal gøre er, at beslutte hvordan du vil skille dig ud fra resten på banen. Du kan vælge at få dit postnummer trykt, et by navn eller måske det land du er fra. Det er kun op til din fantasi! Så længe at du sikre, at du repræsenterer stedet, hvor du er fra.

De nye Neighborhood støvler fra Nike er tilgængelige fra 1. juni. Og du kan selvfølgelig få dem her hos Unisport!

Se hele Neighbourhood-kollektionen her!