adidas UNIFORIA | Ny EM 2020-kollektion fra adidas

25.05.2020

Skrevet af Milan

Knyttet til europamesterskabet, som på grund af de nuværende omstændigheder er blevet udsat til sommeren 2021, dropper adidas UNIFORIA - en virkningsfuld og meget kunstnerisk ny støvle-kollektion.

Ikke engang to uger er gået siden lanceringen af de seneste Predator 20 Dragon-støvler, der med sit navn og udseende vil skræmme de mest hærdede fodboldspillere på banen, når fodbold for alvor vender tilbage. Inspireret af abstrakt kunst og selvudtryk, er adidas nu tilbage igen med en levende farvepalet og penselstrøg-design på Predator, COPA, Nemeziz og X for at fejre delt ånd af flair og opfindsomhed. Brug lige et minut på at sætte pris på mesterværkerne forneden, før vi zoomer ind på detaljerne - støvle for støvle.

Fortsættes nedenfor

Som du kan se på kunstværket foroven er udgangspunktet for hvert design en hvid base, der afspejler en kunstners tomme lærred. Hvert lærred bringes til live med en lysende farvepalet og et penselstrøg-design, der er sparsomt anvendt i stil med abstrakte kunstmetoder for at fremme slagkraftig og håndlavet æstetik. Med det sagt, er alle fire støvler ligeledes inspireret af den stilistiske tilgang, der blev brugt på den officielle EM 2020-kampbold, som kan ses foroven og adidas trøjer, der også oprindeligt var beregnet til den verdenskendte turnering. Den belgiske landsholdstrøje er godt eksempel på designet.


Predator

Lad os lægge ud med Predator, som er skabt med røde og gule / grønne penselstrøj-detaljer, og som dermed er i kontrast til støvlens hvide baggrund. Støvlerne fuldføres med de tre branding-striber i sort, og indeholder DEMONSKIN-innovationen, som ses på tidligere modeller, herunder Mutator og Tormentor,

og som er inkluderet for at sikre et forbedret niveau af berøring, kontrol og spin på bolden.


COPA

Med et lige så dristigt og æstetisk design, blander de nye COPA-støvler i mellemtiden farverne hvid, grøn og sort i et multifarvet mashup. Funktioner, herunder læderet og den strikkede overdel muliggør for bæreren at opnå ren bold-kontakt. Igen udføres de tre berømte adidas striber i sort.


Nemeziz

En lignende palet bruges til den opdaterede, nye farvevariant på Nemeziz-støvlerne, der kombinerer hvidt, grønt og blåt i et meget kompliceret design og inkluderer Tension Tape-kompositionen designet med henblik på at opnå en fuldt adaptiv pasform. Som det ses på tidligere Nemeziz-lanceringer, placeres de tre striber på siden af hælen og færdiggøres også her i sort.


X

Kollektionen rundes af med X'en, der livligt indeholder hvide, lyserøde og lysegrå detaljer, som udelukkende bruges på tværs af støvlens lavtskårne silhuet og 3D-formede hæl, hvilket giver støvlerne et elegant, minimalistisk look. De tre striber er også her sorte.

UNIFORIA-kollektionen er designet ved skæringspunktet mellem kunst og fodbold og fejrer sammenholdet og den euforiske kraft mellem de to, som netop har en fælles evne til at fremkalde kreativitet og selvudtryk.


Der er forsalg på den nye, multifarvede støvle-kollektion hos Unisport, og kollektionen vil blive båret af stjernespilere - og dig.