CR7 Safari | Tid til en remake

13.05.2020

Skrevet af Milan

I 2010 bevidnede vi lanceringen af den originale version af CR7 Safari-støvlerne. 10 år senere, er Nike klar til at introducere en remake af det ekstremt populære og helt igennem ikoniske design for os.

Det kan godt være, at fodbold ikke er vendt tilbage endnu. Men, som du måske har bemærket på de sociale medier, så er adskillige spillere, herunder Lewandowski og Messi blevet spottet på diverse træningsanlæg, hvor de forbereder sig til genåbningen af de forskellige ligaer, såsom La Liga, Bundesligaen og Serie A. Med fodboldens tilbagevenden lige rundt om hjørnet, er nu et glimrende tidspunkt at lancere en ny støvle til Ronaldo, så et af de bedste fodboldspillere nogensinde kan udstyres med nyt, skræddersyet CR7-lir. Kast et blik på hans nye signatur-støvle, før vi for alvor kigger på alle detaljerne.

Fortsættes nedenfor

Sidste gang Nike lancerede en ny signatur-støvle for Cristiano var med Mercurial Dream Speed 2-støvlerne, der faktisk ikke var lavet eksklusivt til ham, da Sam Kerr og Kylian Mbappé også skulle spille i nummer 2-udgaven af Dream Speed-eventyret. Men da den gamle, eller rettere sagt den første version af Safari-støvlerne fra et årti siden blev fremstillet som en signatur-støvle KUN til CR7, vil den nye, anden version fra år 2020 naturligvis også være det. Og vi må sige, at remake'n virkelig er unik ved udseendet og vil helt sikkert få folk til at dreje hovedet - også modstanderne.

De nye CR7 Safari-støvler er selvfølgelig produceret som en Superfly, men kommer også i Vapor-udgaven, og begge støvler er nærmest identiske med de originale fra 2010. De har et eventyrligt design med et safari-tryk i hvid og sort, mens Swoosh'et udføres i en varm og solrig, orange farve - perfekt til sommeren!

Men det er ikke alt - i modsætning til de originale støvler, er de nye blevet tilføjet et logo, der symboliserer Cristiano Ronaldos fejring i højre støvle - nærmere konkret på indersålen, alt imens hans helt egen signatur er at se i venstre støvle. Signatur-støvler der bliver taget til nye dimensioner, hva'?!

I forhold til teknologierne, inkluderer de nye CR7 Safari-støvler de samme funktioner og egenskaber som tidligere modeller, herunder den innovative Flyknit-overdel i ét stykke, NikeGRIP-teknologien og den velkendte Dynamic Fit Collar.

Vi kan ikke få armene ned af ren begejstring, og ser bestemt frem til at se Cristiano skinne som altid i sine nye signatur-støvler.


Hvis du er ligeså begejstret som vi er, så skriv dig op til støvlerne her og forbered dig på at begynde dit Safari-eventyr med Unisport