Vildt Ace15 og X15 event i Berlin med Özil, Herrera og Zidane

08.06.2015

Skrevet af Jonathan

Hele verdens fodboldøjne var rettet mod Berlin i weekenden, hvor Barcelona i sidste ende kunne løfte pokalen med de store ører. Men inden den store finale fandt stedet var scenen sat andetsteds i Berlin. For adidas’ vedkommende hed lokationen The Base. Vi var med hele vejen og det så sådan cirka sådan her ud…

Fra det øjeblik vi trådte ind i The Base vidste vi at det her ville blive stort. Og der skulle ikke gå mange minutter før vi stod og snakke med Mesut Özil og Ander Herrera om adidas’ nye revolution af fodboldstøvler. Özil havde ikke andet end rosende ord tilovers for adidas og den nye Ace15, som fremover bliver hans våben. For ham passer Ace15 som fod i hose og han var vild med at arbejde med adidas på projektet. Herrera skulle lige bruge en uges tid til at spille X15 til, men derfra kunne han også bekræfte at fodboldstøvlen til spilleren der skaber kaos sidder som en drøm.

Hvis du er vild med de nye Ace og X fra adidas så kan du finde dem lige her - kun 1.549

Efter en snake med de to adidas stjerne gik turen videre til masser af leg med en 2v2 turnering, hvor SkillTwins, Özil og F2 Freestylers var sat til at dømme turneringen ud fra niveauet af tricks på banen. Turneringen tog dog for alvor rigtig art da Zinedine Zidane pludselig trådte ind i arenaen med sine sønner. Det var, uden at overdrive, et event der havde alt lige fra DJ’s til lysshows og masser af fodboldlir - med andre ord: Det var paradis!

Adidas bragte det helt store kavaleri frem i forbindelse med Champions League finalen i Berlin. Vi fik minglet med både Özil, Sean Garnier og ikke mindst Zizou. Skal vi ikke bare sige det som det var: Det var for vildt!