Nike Tiempo Legend 8 Future DNA | Endnu en ikonisk støvle er her

25.03.2020

Skrevet af Milan

Det er tid til det fjerde og sidste kapitel i Future DNA-franchisen, da Nike lancerer den nye Tiempo Legend VIII - et throwback til den originale Tiempo Legend IV-silhuet fra 2011.

Indtil videre har Future DNA-kollektionen fra Nike bragt os PhantomVSN 2, som var en remake af den ikoniske Hypervenom 1 fra 2013 og som den brasilianske superstjerne Neymar Jr. havde på. Så kom Mercurial Vapor 13, hvis forgænger var Mercurial Superfly 1-støvlerne fra 2009, og som ingen anden end Cristiano Ronaldo spillede i. De nye Vapor-støvler blev så efterfulgt af PhantomVNM, som vi blev introduceret for i sidste uge, og som er en remake af Nike Air Zoom Total 90-støvlerne fra 2002 - den uden tvivl ældste remake for Nike-silhuetterne, og som legenderne Roberto Carlos, Luís Figo og Francesco Totti plejede at spille med i deres absolut bedste alder.

Nu er det tid for Nike at runde retro-stilen af, og hvilken bedre måde er der at fuldende den OG-inspirerede serie af, end med et par klassiske støvler. Mine damer og herrer, her har I den - Nike Tiempo Legend VIII Future DNA.

Fortsættes nedenfor

De nye Nike Tiempo Legend 8-støvler er den sidste- og afgørende brik til Future DNA-kollektionen, og er blevet tilført designet fra Tiempo Legend IV-støvlerne fra ‘11, som dengang blev båret af ekstraordinære spillere som Gerard Piqué og Andrea Pirlo. 2020-udgaven har de samme henrykkende sorte / hvide / orange farver, der omhyggeligt er blevet fremstillet med henblik på at værne om den ubestridelige charme fra 2011, som ses ved den prægtige orange farve, der livligt popper frem på pløsen, ved grafikken på hælen og på knopperne bag på sålerne, alt imens det rå, sorte premium-læder design på resten af støvlen er bibeholdt.

Komfort, touch og kontrol er ligeledes nogle af de vigtigste nøgleord her, da støvlerne indeholder avancerede innovationer, såsom carbonfiber-plader, der forbedrer stivhed, NikeGrip-teknologi på sokken, som er konstrueret til at bevare form og Flywire-overdelen, som giver enestående støtte. Alt i alt har Nike genskabt en støvle, som ikke kun fremhæver sin sejrrige fortid - det er en helt og aldeles lydhør støvle, der imødekommer de fremtidige spilleres krav.

OG-spillerne som nogle af de ovennævnte har gjort deres i forhold til at medvirke til at gøre de fire støvler legendariske og ikoniske, hvilket derfor fører os til det sidste og vigtigste spørgsmål: Er DU klar til at bringe fortiden tilbage til nutiden og skabe fremtiden?


Viderefør dit DNA med Nike Future DNA-kollektionen her