#footballathome | WebTV and Chill: Mød stjernerne

25.03.2020

Skrevet af Lasse

Nu har vi alle siddet indendørs i et stykke tid. Du har sikkert allerede set alle serier og film på alle streamingtjenesterne, og spillet alt for meget FIFA. Og nu finder du dig selv midt i endnu en uge, der skal gå med indendørs-aktiviteter. Hvad gør du nu? Bare rolig, vi har svaret: Du skal da se vores WebTV-videoer med de største stjerner! #footballathome

Jeg formoder, at vi ikke er de eneste, der finder de her tider rimelige kedelige. Vi kan ikke spille fodbold udendørs og vi kan ikke se fodbold indendørs, da alt er udskudt. Vi savner virkelig at se lidt fodbold i fjernsynet! Vi savner at se Messi drible forbi 5 spillere og tyre den op i hjørnet. Vi savner at se Cristiano hoppe 3 meter op i luften og smadrer den i kassen med et vildt hovedstød. Vi savner at se Mbappé løbe som lynets hastighed, sige farvel til forsvarspillerne og til sidst chippe bolden over målmanden og i mål. Nøj, hvor vi savner at se vores idoler og rollemodeller hver uge. Og vi er vel ikke de eneste?

Men bare rolig - vi har din ryg! Vores WebTV-fyre har heldigvis mødt masser af ovennævnte stjerner på det seneste. De har interviewet, udfordret og spillet med stjerner såsom CR7, Messi, Hazard, Griezmann, Agüero, Lewandowski, Mbappé og mange flere! Hvis du også savner at se dine idoler og de største fodboldstjerner i verden, så læn dig tilbage, slap af og hyg dig, fordi her kommer 5 videoer med de største stjerner i verden, lavet af vores WebTV-hold.


Video 1: Cristiano Ronaldo Interview

Vi skyder den her WebTV and Chill-session igang med et interview med ingen ringere end en GOAT. Eller han er i hvert fald én af dem! For ikke så lang tid siden mødtes JayMike med Cristiano Ronaldo til en snak om den nyeste Nike Mercurial. Udover støvlen, snakkede de også om nøglen til Cristianos succes, hvor han også kom med nogle råd til de unge, talentfulde og sultne spillere derude, der drømmer om at blive professionel, ligesom CR7 selv gjorde engang. God fornøjelse!

Fortsættes nedenfor

Video 2: Lionel Messi Juggle Challenge

Nu vi har snakket med CR7, ville det være mærkelig ikke at gå videre til hans evige ærkerival og en anden kandidat til GOAT-titlen - Lionel Messi. Men vi ville ikke bare snakke med Messi - nej, vi ville udfordre ham. I denne video udfordrer vi derfor Messi til at jonglere med en fodbold, golfbold, tennisbold og hans fodboldstøvler - kun for at teste Messi's legendariske fodboldevner og se hvor nemt han egentlig kan kontrollere forskellige ting med hans fødder. Kan Lionel Messi jonglere med alt? Hmm, det kan du jo finde ud af, ved at se videoen nedenfor.

Fortsættes nedenfor

Video 3 - Mbappé interview

Nu når vi snakker om GOAT's, så lad os snakke med en mand, der har en god chance for at blive GOAT. Han er det ikke endnu, men hvis han fortsætter hans udvikling, er alt muligt for den her ydmyge fyr. Vi taler selvfølgelig om Kylian Mbappé. I dette interview forklarer Kylian hvordan han altid har haft talent, men at han også har været heldig og mødt de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt. Han giver os et eksklusivt kig ind i hvordan han er blevet den spiller, som han er idag, og vi diskuterer også hvad han ville lave, hvis han ikke var fodboldspiller. Alt i alt, giver han os en indsigt i nogle af de ting, som man normalt ikke hører om fra en professionel fodboldspiller og verdensstjerne. Lyder det interessant? Så kig med!

Fortsættes nedenfor

Video 4: Lewandowski shooting challenge

Det er tid til endnu en challenge! Og denne gang er det en 'shooting challenge'. Hvis du måtte vælge én angriber i hele verden til en 'shooting challenge', så ville du nok vælge Robert Lewandowski. Så denne gang har vi virkelig testet JayMike, da han skal dyste mod en af verdens bedste angribere, i det vi kalder ‘Lewandowski vs Unisport shooting challenge’. Først dyster JayMike og Lewandowski i to-berørings afslutninger og derefter i én-berørings afslutninger. Kan du mon gætte, hvem der vinder? Find ud af om du har ret, nedenunder.

Fortsættes nedenfor

Video 5: Jürgen Klopp Interview

Hos Unisport ser vi ikke kun op til fodboldspillere. Vi har også nogle trænere som idoler. En af dem er selvfølgelig den glade tysker Jürgen Klopp. I dette interview taler vi med Liverpool-træneren om hvordan han forbereder sit hold til en kamp, og hvad det betyder for en fodboldtræner og -spiller at være en del af et hold. Tyskeren har været heldig nok til at få lov at styre et Liverpool hold fuld af talent, og han har formået at transformere The Reds fra at være stærke offensivt og åbne i defensiven, til også at have en meget solid defensiv organisation. Find ud af hans hemmeligheder bag i dette interview.

Fortsættes nedenfor

Disse 5 videoer er kun nogle af de mange mange videoer som vores WebTV-fyre har lavet. Listen er meget lang, og kunne også have indeholdt en video med Dybala, Ronaldinho, Verratti, Salah, Isco, Gnabry, Hazard, Sterling og Virgil Van Dijk - bare for at nævne et par stykker. Du kan finde alle disse møder og interviews på vores YouTube-kanal, og husk at subscribe for at få notifikationer hver gang, der kommer et nyt møde med en stjerne.

Husk at du stadig kan købe alle produkterne på vores hjemmeside, selv under disse omstændigheder. Så hvis du leder efter træningstøj eller træningsudstyr, såsom agility stiger, bold-net eller træningskegler, så kan du stadig købe det på vores hjemmeside - endda med normal leveringstid! #footballathome


Husk at holde dig selv i form ved at selvtræne i disse tider