De nykårede mestre Inter tog søndag imod Lazio i den italienske Serie A. Lazio ligger i tæt fight med Milan om bronzemedaljerne. Derfor stod der mere på spil for Lazio end der gjorde for Inter. Det kunne ses i starten af kampen da Lazio chokstartede med en 0-1 scoring fra Pandev efter kun 3 minutter og blot to minutter senere øgede Mutarelli til 0-2. Inter kom sig dog over den sløve start. Efter 35 minutters spil havde kampens helt store spiller, argentinske Hernan Crespo, udlignet Lazios føring med to scoringer. Kort før pausen kom Lazio igen foran og spillerne kunne gå til pause med stillingen 2-3. Inter kom dog endnu engang igen og endnu engang på mål af Hernan Crespo som iført Umbro – X-Boot HG Sort/Hvid dermed fuldendte sit hattrick. 5 minutter før tid var det så en anden af Inters helt store spillere gennem sæsonen Marco Materazzi som afgjorde kampen. Iført Nike – Mercurial Vapor scorede han kampens sidste mål til slutresultatet 4-3.