#footballathome | Vind et gavekort på 5.000 kr. hos Unisport!

23.03.2020

Skrevet af William

Der bliver ikke spillet så meget fodbold for tiden. Så hvad skal du lave? Du skal holde dig skarp og klar, så du kan have din bedste sæson nogensinde, når du vender tilbage på banen!

Vi er alle i samme situation. Vi spiller ikke fodbold med vores hold eller i skolen for tiden. Alle kampe er udskudt. Det vigtigste er lige nu at blive klar til at komme tilbage!

Unisport vil gerne hjælpe dig med at blive klar med det bedste udstyr overhoved. Hvordan? Med en vild præmie - du kan vinde et gavekort på 5.000 kr!

Du skal bare holde dig skarp derhjemme, arbejde på dine tricks og måske endda lære nye, som du kan vise alle andre. Og mens du gør dette, så kan du dele det med Unisport på Instagram - @unisport.

Alt, du skal gøre, er at filme dig selv med din telefon mens du laver dit bedste trick derhjemme. Så skal du smide det på Instagram Story og nævne @unisport og tilføje #footballathome i videoen. Så reposter vi dine tricks, så alle kan se dem!

Hver fredag i de kommende uger vælger vi en tilfældig vinder fra alle videoer, der bliver sendt til os. Og vinderen får et gavekort på 5.000 kr., der kan bruges til at købe det nyeste fodboldudstyr på vores hjemmeside!

Så for at opsummere:

Gå på Instagram

Upload en Story med dine tricks - nævn @unisport + #footballathome

Vi finder en vinder hver fredag

Vinderen får et gavekort på 5.000 kr. til Unisport.

Vi finder en vinder blandt alle vores sociale medier
Held og lykke! Hav det sjovt og husk at holde dig i form indtil du kan komme tilbage på banen! #footballathome