Umbro Velocita Tri Mess: Blackout i sin bedste form

17.11.2015

Skrevet af Mathias

Umbro har virkelig løftet deres støvle-game i de sidste par år og har specielt vist det med den fantastiske Velocita kollektion. Vi har set alt fra rolige farver, farverige neonstøvler og to elegante blackout modeller. Umbro er ikke færdige med at vise deres kærlighed til netop blackoutede støvler, for udover de to limiterede støvler der har været her, så er de nu klar med en ultra-classy og også utra limiteret blackout, som de kalder Umbro Velocita Tri Mess. Der er kun lavet 300 par på verdensplan og du kan se mere af den her.

Man går aldrig galt i byen med en blackout fodboldstøvle. Det sorte og enkle design passer til ethvert fodboldsæt og har et eller andet mystisk over det. Spillere som vælger blackout støvler skiller sig ud på banen for sig selv og får opmærksomhed fordi de er dygtige, ikke fordi deres støvle-game er i top. Umbro har nu formået at kombinere begge elementer og har pimpet deres Velocita Tri Mess blackout med et diamant design, som giver den lidt kant i forhold til andre blackout støvler.

Jeg elsker blackouts, både på fodboldstøvler og sneakers, og det er altid ekstra fedt når designerne giver dem noget ekstra, men samtidig beholder det simple og elegante ved designet. Umbro Velocita Tri Mess gør netop dette med det diskret og lækkert mønster på støvlen, som selvom støvlen er hovedsageligt sort, stadig lader dig vise du går op i dine støvler. Havde jeg ikke allerede haft et par af de blackoutede Velocite støvler, så havde jeg købt Tri Mess modellen med det samme!

Udover diamantmønstret som dominerer støvlerne, så har Umbro også lagt nogle karbon-elementer på støvlen, som giver et skarpt look. Toppen og bagsiden af hælen har karbon felter, og som du sikkert også forbinder det med, så er karbon et letvægtsmateriale der sørger for fart. Det er netop det Velocita står for med en ultra tynd overdel og en vægt på kun 165 gram.

Du kan kombinere stil og elegance med Umbro Velocita Tri Mess, du finder støvlen her.

Efterlad dine modstandere i støvet med den ultra limiterede blackout Velocita - som efter min mening er den fedeste støvle fra Umbro nogensinde. Diamant-mønstret og carbon elementerne passer perfekt til den skinnende blackout farvevariant og at støvlerne kan bruges på både kunstgræs og almindeligt græs gør dem til den perfekte vinterstøvle. Er du også fan af blackout sko som har lidt ekstra?