#footballathome | Gør dig klar til sæsonen vender tilbage

21.03.2020

Skrevet af Lasse

Selvom alting er udskudt, stopper udviklingen af en ægte fodboldspiller aldrig. Det er når du mindst forventer det, at du kan udvikle dig allermest. Nu har du chancen for at vinde den sidste procentdel, der gør forskellen, når du vender tilbage til grønsværen. Kom igang med at udvid dine skills og egenskaber, for at gøre dig selv klar til din bedste sæson nogensinde! #footballathome

Alle sidder derhjemme og tænker: "Hvad skal vi så lave nu?". Vores fodboldklubber er lukkede og vi må ikke længere spille med vores venner på vejene længere. Skal vi bare spille noget FIFA? Svaret er: Næ! Nu har du tiden til at forbedre dine evner, så når du vender tilbage og møder dine venner igen, virkelig kan snyde dem med dine nye skills. Det er i baghaven, eller baggården, at fundamentet er lagt for stjernerne, som vi kender idag. Så hvad holder dig tilbage?

Heldigvis har vores WebTV-fyre lavet masser af videoer omkring hvordan du kan udvikle dine skills og teknik. Så her er 5 af de bedste videoer med nemme og grundlæggende skills - og også lidt til de mere erfarne spillere - som du kan lære dig selv, mens du venter på at kunne mødes med dine venner og holdkommerater igen. Vi siger bare, at hvis du lærer de her skills, så har de ingen anelse om hvad der rammer dem!


Video 1: Skills in tight spaces | Learn these football skills!

Lad os starte ud med en video, der kan vise sig at være meget givende, når du vender tilbage til vejene og plænerne med venner og holdkammeraterne. I den her video, vil vi lære dig fodboldtricks som du kan bruge, når du befinder dig i små rum. Blandt andet lærer du specifikke driblinger, der er gode at kende til, og nogle generelle råd til, hvordan du kan forbedre dine evner i de små rum. Ligesom når man ser professionelle spillere, såsom Hazard og Isco trylle sig ud af umulige situationer. Det er ren kunst. Så hvorfor ikke blive en kunstner selv?

Fortsættes nedenfor

Video 2: 3 Easy football skills that make you look COOL!

Lad os rykke videre til en video, der vil gøre dig cool. I denne video vil du lære nogle vanvittige fodboldtricks via en step-by-step tutorial. Joltter vil lære dig alt, som du har brug for at kunne lave nogle nemme begynder skills i kampe - eller hvis du spiller med vennerne! Sørg for at se hele videoen for at lære alle 3 skills, der kan få dig til at se vild ud på banen. Vi lover dig, at du kan lære de her tricks, hvis du lytter efter alle rådene.

Fortsættes nedenfor

Video 3: 3 Football skills that will SHOCK YOUR FRIENDS!

Hvis de her 3 tricks er udført korrekt, så vil dine venner tro at de får en bold lige i hovedet - men i sidste øjeblik, vil de opdage at det bare var for at skræmme dem og lave sjov. Tricksene i denne video vil derfor få dine venner til at stille spørgsmåltegn ved om du er den samme person, som de kender fra tidligere. Tricksene er måske ikke så gode at bruge i kampe, men når du bare vil lave sjov med vennerne, så er de virkelig geniale.

Fortsættes nedenfor

Video 4: These 3 football skills will shock your team mates | LEARN THEM

Endnu en video med nogle sindssyge skills. Og denne video er faktisk med en stor stjerne - og det er ikke bare PWG. I den her video, møder vi futsal-legenden Ricardinho, der vil lære dig tre fodboldtricks, der virkelig kan imponere dine holdkammerater. Ricardinho er en af de mest teknisk begavede spillere indenfor futsal, og vil lære dig nogle tricks der ikke bare vil imponere vennerne, men også chokere dine holdkammerater og ydmyge forsvarerne. Hvis du har de grundlæggende tricks på plads, så er det her dit næste skridt mod at være klar til fodboldsæsonen vender tilbage.

Fortsættes nedenfor

Video 5: LEARN 50 FLICK UPS | Football skills tutorial

Nu er det tid til den sværeste udfordring. I den her video, kan du lære helt op til 50 flick ups, der kan hjælpe dig med at få bolden op på alle mulige fede måder. Det kan både hjælpe din teknik som almindelig fodboldspiller, og som freestyler. I denne samling af fodboldskills, udelukkende indeholdende flick ups, viser vi dig, hvordan du mestrer kunsten at få bolden op i luften, så du kan jonglere ud i en uendelighed. Uanset hvem du viser dette - om det så er din træner eller venner - vil de blive blæst tilbage af alle de mange måder, hvorpå du kan få bolden op. Faktisk kan nogle af dem også bruges i kampe - men det skal gøres med forsigtighed!

Fortsættes nedenfor

Vi ved at omstændighederne gør det svært lige for tiden, men hvorfor ikke prøve at få det bedste ud af det? Det er når man er mest udfordret, at man har mulighed for at lære og udvikle sig mest. Og som nævnt i indledningen, har WebTV-fyrene heldigvis lavet masser at guides, som du kan udforske. Så tjek vores WebTV-channel ud for andre fede tutorials, interviews med de store stjerner og anmeldelser af det nyeste gear. Nu vi snakker om det nyeste gear, så kan du selvfølgelig stadig købe fra vores hjemmeside, selv under de nuværende omstændigheder - endda med samme leveringstid som normalt! Så hvad holder dig tilbage? Uanset om du leder efter street sko og bolde, træningstøj eller træningsudstyr, såsom stiger, træningshække og -kegler, til dit næste træningspas i baghaven, så har vi din ryg. Som sædvanlig kan du forberede dig til sæsonen går igang igen med fodboldstøvler og fodboldtrøjer. Ellers tjek det udstyr ud, som vi mener er uundværligt i en tid som denne, lige nedenfor.