Predator Mania | Byd endnu en remake velkommen

12.03.2020

Skrevet af Milan

adidas tager os tilbage til 2002, hvor de introducerede os for Japan Blue Predator Mania-støvlerne i en begrænset udgave til verdensmesterskabet i Korea og Japan. 18 år senere har det tyske sports-brand lavet en remake af de ikoniske støvler som en del af den for nyligt lancerede Predator Tormentor.

Der er kun gået 3 dage siden lanceringen af den 3. udgave af de nyeste Predator 20’ere med Predator Tormentor -støvlerne. Nu bliver vi altså forkælet med en ny lancering, da adidas er klar med endnu en remake. Byd OG Predator Mania Japan Blue varmt velkommen, da disse er et sandt, bifaldende nik til de verdenskendte farver, som unægteligt satte sit præg på et af de mest mindeværdige verdensmesterskaber i fodboldhistorien.

Fortsættes nedenfor

Sidste gang vi så en remake fra adidas var i november sidste år, da de lancerede de røde / sølv / hvide OG Predator Mania, som tog verden med storm da vi bevidnede legender som David Beckham, Zinedine Zidane, Alessandro del Pierro og Steven Gerrard brillere i deres absolut bedste år som professionelle fodboldspillere i 2002 med det historiske design. Man må sige, at adidas i den grad kører OG-stilen med den 2002 inspirerede, limited edition Predator Mania, som er udført i de nøjagtigt samme Japan Blue, røde og hvide farver, som på originalen.

Hvad angår teknologierne deler de nye 2020 adidas Predator Mania remake-støvler næsten identiske egenskaber som originalen fra 2002, herunder gummielementerne (eller 'finnerne'), den revolutionære fold-over pløs og det elastik-agtige gummibånd, som er til for at dække toppen af snørebåndene. Støvlerne har den mere eller mindre samme 1:1 overdel, selvom den nye remake gør brug af den todelte Predator 20-sål, hvilket betyder, at adidas endelig kan vikle de 3 adidas-striber helt rundt om ydersålen som på den originale Mania. Ikonisk, legendarisk og episk, er med andre ord blevet lavet om til futuristisk.

Hvis du, som os, værdsætter remake-støvler, så er disse et sandt samlerobjekt for de rigtige "Pred-head's" - og kun 3.000 støvler bliver produceret på verdensplan, så distributionen er bestemt begrænset.


Forudbestil de ikoniske farver hos Unisport her