Nike Hypervenom er tilbage | Bliv nostalgisk med den nye PhantomVSN 2!

05.03.2020

Skrevet af William

Vi har set nogle fede remakes af gamle støvler før. De fleste af dem er dog lavet til samlere og ikke til at blive brugt. Men i dag får vi et blik tilbage til fortiden - som du også kan bruge i din næste kamp. Den senest PhantomVSN 2!

Da Hypervenom blev lanceret tilbage i maj 2013, blev den mødt med delte meninger. Det vilde design og overdel med fordybninger var ikke noget, vi havde set før. Den var lavet til at erstatte Nike Total 90 - hvilket også blev mødt med blandede følelser. Støvlerne blev brugt af spillere som Robert Lewandowski, Wayne Rooney and Neymar.

Sidste gang vi så Hypervenom var i 2018, hvor de blev erstattet af Nike PhantomVNM. Men i dag bliver de bragt til live igen - i en drabelig kombination med Nike PhantomVSN 2. Tjek den ud her!

Fortsættes under billederne

De nye støvler hedder Nike PhantomVSN 2 Future DNA. Og du synes nok, at det ikke rigtigt er et remake. Og vi ved det godt - det er ikke en genudgivelse af den gamle Nike Hypervenom. Det er Nike Phantom Vision 2 lavet i samme design og farver som Hypervenom. Men der er dog en del ligheder mellem de to støvler. Lad os tag et kig på dem!

Til at starte med, så er begge overdele lidt klæbrige. NikeSkin på Hypervenom var begyndelsen til All Conditions Control (ACC), som vi ser på alle topmodeller fra Nike i dag. Inklusiv PhantomVSN 2.

Den forreste del af støvlerne er noget af det bredeste, som Nike tilbyder. Det er en god måde at sikre komfort til spillere, der gerne vil have en dødbringende støvle, der kan hjælpe med at afgøre de store kampe. Tåspidsen er også ret lav på disse støvler, så du lettere kan komme under bolden, når du dribler, afleverer eller skyder på mål.

Hvis vi kigger under støvlerne, så er der også nogle ligheder. Nike Hypervenom havde en splittet sål under tæerne for at sikre mere mobilitet under bevægelse. Nike PhantomVSN har en smule af det samme, så du kan føle dig godt tilpas i 90 minutter på banen. Knopperne danner en cirkel under storetåen for at hjælpe dig med dine vendinger, så du kan følge med i hvert sekund af kampen.

Vi synes, den gamle Hypervenom passer perfekt med PhantomVSN-siloen. Og vi fik gåsehud, da vi åbnede kassen med dem første gang. Vi kan ikke vente med at se denne på banen og få et lille tilbageblik til 2013 - og vi ved, at Kai Havertz fra Leverkusen kommer til at anvende dem. Men vi ville blive overraskede, hvis andre ikke også besluttede sig for at hoppe i dem og få lidt nostalgi frem i os alle.

Du kan, selvfølgelig, få de helt nye Nike PhantomVSN 2 Future DNA hos Unisport!

Find dem lige her!