Vind billetter til 2020 UEFA Champions League-finalen

27.02.2020

Skrevet af William

Det er slutningen af maj. Sommeren er her snart. Du er på vej ind til Atatürk Olimpiyat Stadyumu i Istanbul for at se UEFA Champions League-finalen. Lyder det som en drøm for dig? Nu har du mulighed for, at den går i opfyldelse, da adidas giver to billetter til UEFA Champions League-finalen 2020 i Istanbul - og du kan vinde dem!

UEFA Champions League-finalen er nok den største sportsbegivenhed i verden. Hvert år ser omkring 400 millioner mennesker med fra hele verden på deres tv, mobiltelefoner, computer og sportsbarer for at se kampen. Dette er fodbold! Og kun nogle få heldige mennesker kan være til stede til kampen på tilskuerpladserne. Og du har chancen for at være blandt disse heldige mennesker.

Nu tænker du garanteret - "hvordan vinder jeg?". For at fejre lanceringen af den nye UEFA Champions League bold, har vores partnere fra adidas besluttet sig for at give to billetter væk til dette fårs UEFA Champions League-finale, der bliver spillet i Istanbul den 30. maj. Og du kan se kampen fra første parket og være vidne til fodboldhistorie. Alt, du skal gøre, er at følge nedenstående link og skrive dig op 

 

Vær opmærksom på, at ophold og transport ikke er inkluderet i præmien.

Deltag i konkurrencen og øg din chance for at vinde to billetter til UEFA Champions League-finalen 2020.

Konkurrencen slutter den 5. april 2020 klokken 23.59 dansk tid. Vinderen bliver udvalgt tilfældigt og kontaktet mandag den 6. april 2020.