Weekendens støvlespots: Det bedste fra David Beckham velgørenhedskampen

16.11.2015

Skrevet af Mathias

Jeg er nok en af de folk i verden der hader landsholdspausen mest, men når det så er sagt, så var denne weekend naturligvis lidt speciel med kampen mod Sverige. Udover den kamp, så var der også den fantastiske David Beckham velgørenhedskamp, hvor der bestemt skete ting og sager. Unicef-kampen, som blev spillet på Old Trafford, var fyldt med vilde boot spots og dominerer også denne runde.

David Beckham (Team GB + Ireland) - adidas Ace15.1 Hvid/Sølv

Vi kan lige så godt starte med dagens mand. David Beckham har været jorden rundt og spillet velgørenhedskampe. I de kampe har han spillet i et par whiteoutede Copa Mundial, så vi var lidt overraskede da han skiftede i kampen i lørdags. I stedet gik han med den knivskarpe hvide og sølvfarvede Ace15 farvevariant, som jeg altid følte ikke fik nok kærlighed på banen.

Dwight Yorke (Resten af verden) - adidas Gloro Sort/Hvid

Apropo knivskarpe adidas støvler, her er Dwight Yorke med sit bud! Gloro støvlen er med meget god grund utrolig populær. Det er let at se hvorfor den klassiske støvle appellerer til lidt ældre spillere (Undskyld Dwight), fordi Gloro modellen har alle de gamle dyder fra støvler han brugte i sin storhedstid.

Michael Owen (Team GB + Ireland) - Umbro Velocita

Den næste legende som mødte op i et lidt overraskende valg af støvler var Michael Owen, som selv efter han er gået på pension elsker sine Umbro støvler. Han har holdt sig til Velocita siloen og det kan man ikke bebrejde ham, fordi det er i den grad en klasse støvle. - Som en sidenote, overvej hvor sjovt det så ud da Michael Owen blev skiftet ind i stedet for Peter Crouch, man kan ikke se toppen af Crouch på billedet.

Giorgio Chiellini (Italien) - PUMA evoPOWER Pop-art

Vi kunne godt have lavet det om til en runde støvlespots kun fra velgørenhedskampen og det har vi næsten også, men vi ville ikke snyde jer fra et kig på de nye PUMA evoPOWER Pop-art støvler. De ser så vilde ud og selvom de selvfølgelig kommer til at dele vandene, så synes jeg i hvert fald om dem.

Brooklyn Beckham (Team GB + Ireland) - adidas Primeknit Samba

Hvis ens far har været en af adidas’ største atleter i et par årtier, så har man nok nogle rimelig solide kontakter som dem. Det må være de kontakter Brooklyn Beckham brugte for at få fingrene i et par af adidas Primeknit Samba støvlerne, som var yderst limiterede. Der er kun 250 par på verdensplan, men man kan vel lige så godt bruge sine bedste støvler når man skal spille overfor Ronaldinho, Figo og Cafu.

Landon Donovan (Resten af verden) - Nike …………

Han var lidt hurtig til at vise sine nye støvler på Twitter for nogle uger siden og nu ser det ud til han er tilbage i leak-mode igen, men denne gang på en noget større scene. Det ligner ikke en støvle Nike har lanceret endnu, så det bliver spændende at se hvornår støvlen bliver officielt lanceret.

Gamle støvler i spandevis på fødderne på lige så gamle legender. Der er massere at vælge imellem fra den kamp, men hvilken støvle synes du var fedest? De sjældne Samba Primeknit, eller de klassiske Gloro støvler?