Tilbage til fodbold | Bliv klar til foråret med Unisport

14.02.2020

Skrevet af Claus

Den mørke vinter periode er begyndt at blive til lysere dage. Det betyder, at det er tid til at pakke vores fodboldudstyr og komme tilbage på banen igen, nu hvor sæsonen starter verden over. Du kan blive klar sammen med os!

Vi kender alle den triste følelse når vinterpausen starter. Du har din sidste træning og går hjem velvidende, at der vil gå lang tid før du kan føle græsset under fødderne igen.

Nu er ventetiden ovre og sæsonen starter snart igen. Vi kan overhovedet ikke vente med at få vores støvler på - de har ventet på at få noget frisk luft. Velkommen tilbage til fodbold!

Rengør dine støvler

Når du ikke bruger dine støvler er det meget vigtigt, at du holder dem klar til næste gange du træder ud på græsset. Det er derfor vi vil give dig de bedste tips til hvordan du passer bedst på dit vigtigste værktøj - dine favorit fodboldstøvler.

Vi kender alle en person, som altid tager sig af sine støvler. Hos Unisport har vi JayMike. Lad os bare sige, at han virkelig ved hvordan du tager dig af dine støvler og får dem til at skinne igen. Du kan tjekke hans bedste tips til hvordan du rengøre din støvler på den rigtige måde her.

Hvis du ved hvordan du skal gøre, men mangler det bedste udstyr, så kan du finde det bedste gear hos Unisport.

Køb det rigtige par fodboldstøvler

Der er ikke meget der slår følelsen af et par nye fodboldstøvler, men du er nødt til at overveje, hvad du ønsker i en støvler. Vil du gerne have komfort, lav vægt, laceless eller noget andet?

Vi har et stort udvalg i de nyeste fodboldstøvler fra de største brands. Tjek alle vores fodboldstøvler ud nu!

Hvis du ikke kan beslutte dig, så kan du altid tage et kig på vores bedste tips og finde det helt rigtige par til dig, så du kan indtage banerne dette forår

Vælg den rigtige størrelse

Hvad ville det værste der kunne ske være efter du endelig har fundet det rigtige par støvler? Det er selvfølgelig, at de ikke passer! Hvis du er i tvivl, så kan du altid klikke på "Størrelsesguide" når du kigger på støvler på vores hjemmeside. Det vil gøre det lettere for dig når du scroller dig igennem alle de seneste fodboldstøvler.

Men hvordan sikrer du dig, at du måler dine fødder korrekt? Du kan følge vores guide til det lige her

Hold dig varm med baselayer

Du kan altid have de bedste støvler på banen, men det er ikke en behagelig oplevelse, hvis du ikke er komfortabel. Vejret kan stadig overraske os med en kold brise eller en regnvejrsdag. Derfor er du nød til at beskytte dig selv med det bedste baselayer du kan få. Selvfølgelig kan Unisport udstyre dig med det bedst mulige udstyr.

Stadig i tvil om hvad du skal vælge? Så hjælper JayMike dig! Du kan tjekke hans og vores favorit baselayer produkter lige her

PLAYR GPS tracker

Nu er du forberedt til den nye sæson. Støvlerne er klar, rene og perfekte. Du har det rette udstyr til at modstå vejret i alle forhold. Nu er det tid til at gå det ekstra skridt og skulle dig ud fra dine holdkammerater og modstandere.

Nu er det muligt for dig, at tracke dine data. Du kan se hvor meget du løber, hvor hurtig du er og endnu flere detaljer - alt sammen for at gøre dig bedre hver dag.

Du kan alt dette med en PLAYR GPS tracker Den er nem at bruge og du kan parre den med din mobil og gennemgå din udvikling dag for dag. Synes du det lyder for godt til at være sandt, så hør det selv fra folk der har prøvet PLAYR.

Du kan se hvad Yasin sagde efter at have testet PLAYR GPS tracker lige her

Dette skulle alt sammen gerne hjælpe dig med at blive klar til den nye sæson. Men husk - du kan altid få de seneste nyheder omkring produkter og lanceringer hos Unisport, så du kan blive den første til at have det bedste gear på banen. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og kom tilbage til fodbolden i dag!

Find alle produkterne nu!