Unisport WebTV: Nike Most Wanted 2015 Part 2 - Jagten på drømmen

17.11.2015

Skrevet af Mathias

For de udvalgte få startede eventyret for kun et par uger siden. Vi var med, da Nike fandt repræsentanterne fra Stockholm, der blev valgt til at fortsætte og nu går turen til Holland til næste del af udvælgelsesprocessen. Se med når Joltter følger det episke Nike Most Wanted eventyr her.

Det er hård kost for spillerne. Ud af de 50 spillere med i Holland vil kun 5 få chancen for at gå videre til det globale show, som vil blive holdt på St. George’s Park i England. Presset for at vise sine evner er derfor forståeligt enormt - forestil jer en fodbold version af The Hunger Games.

Nike har nogle af verdens mest erfarne og talentfulde trænere i deres stab og de analysere og vurdere spillerne grundigt, så de kan finde de spillere med det rette potentiale og som passer ind i den utrolig holdbaseret mantra der er på Nike akademiet. Se episoden og få et unikt indblik i det top professionelle Nike Academy.

Du kan finde støvlerne, som Nike Academiet bruger her.

Hvis man får success i Nike Most Wanted ligger der ofte en professionel kontrakt ude i fremtiden, så motivationen skal være i top. To af de svenskere vi fulgte fra Stockholm var blandt de fem, som nåede videre til England og vi ser frem til at følge dem videre. Hvad ville du give for at blive en professionel spiller?