Det store adidas Future Arena event - featuring Zidane, Xavi og Mertesacker

14.11.2015

Skrevet af Mathias

Phew, det var en uge med seriøs fart på! Adidas gik til den og har gjort alle deres hold klar til EM slutrunden næste år med nye trøjer. Vi var med til deres store lanceringsevent i torsdags, hvor vi også fik et eksklusivt look på de nye udebanetrøjer, mødte to af historiens største fodboldstjerner og fik lov til at spille på verdens første 360 digitale stadion. En travl, men vanvittig fed dag!

Ved lanceringsshowet i Paris løftede adidas sløret for de nye 2016/17 udebanetrøjer til Tyskland, Spanien, Bosnien, Sverige, Danmark, Irland og Rusland. Adidas havde arrangeret en omgang venskabskampe om man vil, hvor vi fik set trøjerne i aktion for første gang. Vores mand i felten, JayMike, repræsenterede Danmark i stor stil og ødelagde en stakkels målmands dag ved at score mellem benene på ham og sætte det på Snapchat. - Hvis du ikke vil gå glip af gyldne øjeblikke som det, så synes vi du skal finde os, vores brugernavn er ‘unisportlife’.

Hvis en af de nye udebanetrøjer har fanget dit blik, så kan du finde dem her.

Tidligere på dagen var Zinedine Zidane også på plads til at lancere den nye adidas Euro 2016 kampbold, som er blevet kaldt “Beau Jeu”, hvilket oversat betyder ‘Det smukke spil’. Bolden er allerede blevet taget i brug i EM kvalifikations og venskabskampene der er blevet spillet de sidste par dage. Den fik også en meget varm velkomst til eventet, og det kan man jo godt forstå, fordi det er stærkt arbejde af adidas’ designhold.

Du kan allerede forudbestille den nye adidas ‘Beau Jeu’ fodbold lige her.

Adidas eventet havde sådan set alt hvad nogen fodboldfan kunne drømme om. Der var nye trøjer i lange baner, den nye EM 2016 fodbold, en unik 360 graders stadion oplevelses arena og Zinedine Zidane, Xavi, Alan Shearer og Per Mertesacker til stede. Alt i alt en fantastisk dag. Hvilken af de nye lanceringer til eventet var din yndlings? For mig er det helt sikkert to-i-en Tysklandtrøjen.