Paris Saint-Germain 4. trøje | Nyt udebanesæt til PSG

22.01.2020

Skrevet af Lasse

Hvilken dag det er for PSG-spillerne og supporterne af de franske mestre! Nike Jordan x PSG lancerer det nye 4. sæt, der er intet mindre end utroligt flot!

Ángel Di Maria. Mauro Icardi. Edinson Cavani. Neymar. Kylian Mbappé. Disse er blot nogle af de mange stjernespillere, som de franske mestre har privilegiet af at have til rådighed. Og som værende det nuværende førerhold i Ligue 1 med 49 point, bliver succesen bare ved og ved for pariserne med lanceringen af det nye PSG 4. sæt. Lad os lige tage os tiden til at nyde de nærmest hypnotiserende billeder herunder, inden vi begynder at kigge på detaljerne.

Fortsættes nedenfor

Når det kommer til fodboldtrøjerne fra Paris Saint-Germain, ja så er der mange, der uden tvivl vil være enige i, at parisernes trøjer er blandt de mest stilede på markedet. Fra den klassiske PSG hjemmebanetrøje, den sindssygt fede orange udebanetrøje , den lækre og stilrene 3. trøje, og nu til den nye og smukke 4. trøje, er alle trøjerne unikke på deres helt egen specielle måde.

Som vi kan se på billederne ovenfor, er dette sæt hovedsageligt sort, men med blå / hvide / røde vertikale striber centreret på trøjen, der højst sandsynligt symboliserer det franske flag. Udover det er Jumpman-logoet placeret på højre side af trøjen og PSG-logoet til venstre. Betagende. Intens. Klassisk. Stilren. Vi kunne egentlig blive ved i uendeligheder!

Sættet er fuldendt med sorte shorts, hvor Jumpman-logoet befinder sig til venstre under spillerens nummer, og hvor PSG-logoet er på modsatte side. Sokkerne er ligeledes sorte med et Jumpman-logo og med “Paris” skrevet nedenunder. Ydermere er sættet komplementeret med træningstøj og -udstyr, samt et lifestyle sortiment, der alle passer til det nye 4. sæt. Det betyder, at du kan være stilet og sporty både på og udenfor banen.

Der er altid et eller andet over sorte trøjer, der får størstedelen af os til at tabe kæben - specielt når det er en PSG-trøje. Vi kan virkelig ikke vente med at se Mbappé og resten af drengene kæmpe i den franske Ligue 1 i dette nye sæt - måske bliver det allerede mod Lille på søndag, hvis vi er heldige.


Få det nye PSG 4. sæt her Find den nye lifestyle-kollektion her