The Next Wave | Ny lancering fra New Balance

15.01.2020

Skrevet af Lasse

Det er ved at være et godt stykke tid siden, at vi har hørt noget nyt fra New Balance. Men nu ændrer det billede sig, da New Balance lancerer en ny støvlekollektion - deres første i 2020, som både indeholder Furon- og Tekela-siloen!

New Balance løfter nu sløret for den splinternye S1.20 Furon v6, samt en ny farve til deres Tekela v2. Denne lancering går under navnet The Next Wave og den er et produkt af New Balance Footballs frygtløse og uafhængige designproces - skabt for spillere, der har hvad der skal til for at bryde konventionerne og gå deres egne veje. Og nu vi er ved sådan nogle spillere, gæt så hvem der skal bære disse støvler? Inden vi afslører hvem det er, så tag lige et kig på skønhederne og nyd de fede nye farver.

Fortsættes nedenfor

Okay, vi kan vist ikke trække spændingen meget længere. Du har måske allerede gættet hvem vi refererede til ovenfor. Og hvis du gættede på Mané, har du helt ret. Ja, den er god nok. Liverpool’s helt egen, Sadio Mané, der lige er blevet kronet som 2019 African Player of the Year, vil blive klædt på af New Balance i de nye S1.20 Furon v6, selvom der er vedvarende rygter om, at han aldrig har villet skifte til nye støvler af ren overtro. Nu da spændingen er udløst er det på tide, at vi dykker ned i det visuelle og de nye teknologier.

Udover en dominerende rød på ydersiden, der fader over i en mørkerød ude på spidsen af støvlen, er Furon v6 udstyret med en fleksibel, letvægt FIT WEAVE-overdel, der beholder og giver det ultimative touch i en hel livsalder. Disse er de første støvler fra New Balance, der bliver introduceret med et strik-design indeholdende et syntetisk lag for komplet beskyttelse, hvilket gør at de virkelig begynder at ligne støvler fra nogle af de "tunge drenge", såsom Nike og adidas. New Balance har også inkorporeret specifikke, data-drevne support zoner for at opnå en minimal vægt og mulighed for hurtige reaktioner. Derudover bærer støvlerne et Hyper-lock tuned snøresystem med krave for at give den perfekte locked-down følelse, så din fod ikke skøjter rundt inde i støvlen - en ret essentiel faktor, når man spiller fodbold, synes vi i hvert fald. Støvlens såler inkluderer det samme rød / sorte design som på overdelen.

Selvom teknologierne på den nye Tekela v2 er de samme, mener vi stadigvæk at den nye lyseblå / mørkeblå farveopdatering er intet mindre end fantastisk.

De nye støvler fra New Balance kan altså helt klart et eller andet, siden Sadio Mané er villig til at gå imod hans overtro og erstatte hans gamle støvler med den nye Furon v6, hvilket vi vil være vidner til meget snart.


Vær en del af The Next Wave og forudbestil den nye kollektion fra New Balance