Vi er nomineret til Årets E-handler 2020!

16.01.2020

Skrevet af Claus

Hjælp os med at blive Årets E-handler 2020 og vind et gavekort!

Her hos Unisport er vi meget stolte af, at vi i år er blevet nomineret til Årets E-handler 2020 af Pricerunner. En pris vi ikke tidligere har været nomineret til, men som vi utrolig gerne vil have mulighed for at vinde. Og her kommer du ind i billedet!

Vi har nemlig brug for din hjælp til, at få bolden det sidste stykke i mål og sikre os prisen. Så hvis du, ligesom os, elsker Unisport, så vil vi sætte meget stor pris på, hvis du vil give Unisport din stemme! Udover at du kan være med til at hjælpe os med at vinde, så har du også chancen for at vinde. Vi udlodder nemlig et gavekort på 1000,- kr. til én, som har hjulpet os med både en stemme og en anmeldelse på Pricerunner.

Alt du skal gøre er at klikke på linket nederst på siden. Herefter bliver du sendt ind til Pricerunner, hvor du skal indtaste din e-mail adresse og klikke på "Indsend" for at stemme på os. Efterfølgende skal du lave en anmeldelse af Unisport ved at klikke på "Skriv en anmeldelse". Når dette er gjort deltager du i konkurrencen om gavekortet på 1000,- kr. til Unisport. Vi trækker en heldig vinder blandt alle som har hjulpet os d. 8. februar 2020. Vinderen vil få en notifikation inde på Pricerunner

Vi håber på din stemme og siger på forhånd mange tak for din hjælp! #Unisportlife

Stem på os til Årets E-Handler 2020 her.