PUMA Spark | Nyt år, nye PUMA støvler

15.01.2020

Skrevet af Lasse

PUMA er tilbage med deres første nye støvler i 2020, hvor de ikke bare lancerer nye colourways til deres to elskede siloer - oplev også den næste generation af PUMA One, som har fået et kæmpe facelift.

Det var kun et spørgsmål om tid før PUMA ville lancere deres første støvler i 2020. Og ventetiden er endelig ovre, da det nu er tid til at bevæge sig væk fra de iskolde vinter-farvede støvler, såsom PUMA Luminous King og PUMA Flash, og dermed byde varmt velkommen til PUMA Spark, som utvivlsomt er en mere solrig colourway! Mærk varmen og bekæmp de kolde omgivelser med den glade og strålende nye colourway herunder, inden vi går i dybden med det visuelle og teknologierne.

Fortsættes nedenfor

Ulig PUMA Flash, som kun indeholdte en ny og opdateret Future, inkluderer PUMA Spark både Future og One og introducerer os for et vildt gult, sort og hvidt design til begge siloer. Derfor vil fokusset denne gang hovedsageligt være på den nye PUMA One 20.1, da den har har fået tilsat nogle fede nye teknologier. Vi vil dog stadig gennemgå den nye PUMA Future inden vi dvæler ved den opdaterede nye PUMA One.

Som man kan se ved billederne ovenfor er designet af PUMA Future Spark magen til Flash, men med en lysere og mere energisk ny colourway. Teknologierne forbliver de samme, indeholdende den nyeste udvikling af NETFIT-teknologien og den fleksible honeycomb overflade, hvor intentionen er at tilbyde spillerne et større udvalg af snøremuligheder, samt give en større bevægelsesfrihed i retningsskift. Future vil blive båret af nogle af fodboldens mest dynamiske spillere, såsom Antoine Griezmann, Luiz Suárez og Marco Reus.

Og nu til den næste generation af One. Fremstillet til David Silvas vanvittige touch, Sergio Agüeros umenneskelige præcision og Romelu Lukakus afslutningsinstinkt, er den nye PUMA One 20.1 udelukkende sort og gul på ydersiden af støvlerne, hvor indersiden af støvlen er hvid.

Støvlerne kombinerer den lette vægt og de stabiliserende egenskaber fra SPRINTWEB - et ultra-let og ekstrem stærkt vævet materiale, der giver dig en sublim tværgående support - med K-læder, som skaber den perfekte balance mellem hurtighed, præcision og support. Derudover vil det superbløde K-læder, som hovedsageligt findes på indersiden af støvlen, give dig et premium touch - uanset vejrforholdende. Takket være FUSEFIT-snøresystemet og den støttende evoKNIT-sok vil PUMA One oveni også sikre dig den ideelle komfort og lockdown.

Sidst men ikke mindst er RAPIDSPRINT-sålen udformet til at give dig den nødvendige assistance til hurtige vendinger, hvilket gør dig til morgendagens vinder med en smidighed og reaktion som ingen anden.

Redefiner spillet ligesom nogle af verdens største spillere. Vær gnisten på dit hold og tænd op for kreativiteten på banen med den nye PUMA Spark.


Forudbestil den nye PUMA Spark med det samme eksklusivt hos Unisport