En favorit får nyt udseende | Select Brillant Super

07.01.2020

Skrevet af William

En af de mest populære bolde gennem de seneste år får en opdatering på sit udseende. Byd den nye Select Brillant Super velkommen!

Select har virkelig fået sat sig tungt på de nordeuropæiske ligaer, hvor de står får at boldene i de bedste rækker i Tyskland, Holland, Belgien, Portugal samt Danmark, Norge og Sverige får nettene til at blafre.

Bolden til den danske Superliga har været yderst populære blandt fans af Unisport. Og nu er det tid til, at der kommer endnu en opdatering på Brillant Super til jer. Lad os tage et kig på den sammen:

Fortsættes under billederne

Select fodbolde er synonym med høj kvalitet og de sørger altid for, at klassen er i top, når du skal ud på grønsværen og vise dine evner.

Og Brillant Super er nærmest legendarisk, når det kommer til fodbolde. Historisk set er der mange, der mener, det er verdens bedste fodbold. Den er lavet i syntestisk læder kombineret med en Zero Wing-latexblære, der sammen giver bolden et mere levende opspring - og som gøre bolden lettere og mere blød end nogensinde.

Overfladen på bolden har en struktur, der sørger for friktion i luften. Dette giver mere præcision, når du skal lægge de afgørende, lange afleveringer eller måske afgøre kampe med et dødbringende langskud.

Bolden består af 32 felter, der er håndsyet sammen, for at sikre stabilitet og at bolden forbliver perfekt rundt - selvom du har sparket til den flere tusinde gange.

Den mest populære fodbold i Unisport er klar i friske, nye farver. Så kan du være klar, når foråret begynder og græsset bliver grønt rundt omkring på de danske fodboldbaner.

Få mere for pengene og find de nyeste Select fodbolde lige her