Ny Predator for de ægte fans | En hyldest til fortiden

06.01.2020

Skrevet af Lasse

Vi har set nogle vanvittige remakes af de ikoniske Predator-støvler i de sidste par år. Og nu er adidas klar til at tage retro-gamet til et helt nyt level.

2019 gav os fede comebacks til nogle af de mest populære Predator støvler nogensinde. Vi fik Icon Pack med Zinedine Zidane og David Beckham som repræsentanter. Og ved slutningen af året mødte vi Predator Mania hvor Beckham endnu engang bragte hans gamle støvler tilbage på grønsværen.

Nu er det igen tid til at mærke retro viben fra adidas. Og denne gang er det ikke noget vi har set før – og dog er det alligevel et comeback til nogle af de fedeste støvler nogensinde. Byd velkommen til adidas Predator Archive

Fortsættes nedenfor:

De nye støvler tager adskillige dele og farver med sig fra de bedste Predator støvler for at skabe et helt nyt par. Et par bestående af to forskellige støvler. Begge støvler har en himmelblå base, men med forskellige elementer fra tidligere Predators. Ydersiden af højre støvle er baseret på Predator Absolute som blev brugt ved VM i 2006. Indersiden er lavet med en cool, sølv colourway af Predator Pulse fra 2004. Pløsen er lavet i sort Primeknit og med gulddetaljer for enden af snørebåndene.

Den venstre støvle har en yderside baseret på Predator X fra 2009, hvor indersiden har et element fra Powerswerve fra 2008. Snuden på støvlen har en Lethal Zone som man fandt på Predator LZ der blev lanceret i 2012. Pløsen på denne støvle er rød med sølv for enden af snørebåndende.

Begge støvler har en splittet sål, hvilket vi ikke har set på en Predator silo i flere år.

Støvlerne vil release i et meget begrænset parti – der findes kun 2000 par i verden. Og selvfølgelig kan du få dem hos Unisport i dag.

Men du er nødt til at være hurtig, hvis du vil være en af de heldige ejere af hvad der kunne gå hen og være de mest sindssyge støvler i 2020.

Du kan få støvlerne lige her