Unisport søger filmfotograf/klipper

01.11.2021

Skrevet af Milan

Unisport A/S er europas førende virksomhed inden for salg af fodboldudstyr på nettet og søger nu en dygtig film fotograf/klipper, som skal være med til at realisere drømmen om fortsat at vækste verdens pt. største fodbold e-com Youtube kanal (+3M subscribers). Med et mål om yderligere fremdreven vækst i ind- og udland søger Unisport en medspiller, der kan træde ind i et ungt og dynamisk team, med en passion for at skalere ting til større målestok.

Unisport blev stiftet i 1995, og siden 2002 har vi i Unisport, med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I dag har vi lokale webshops i Norge, Sverige, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig, Østrig og servicerer resten af verden med et internationalt site. Du bliver en del af et ungt og dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag.

Vores vision er at inspirere og gå i dialog med Unisport Youngsters og levere en integreret shoppingoplevelse, både online og offline. Premium i alle berøringsflader. Du skal derfor være motiveret af skubbe til grænsen for, hvordan vi kan skabe den ultimative oplevelse for vores kunder.

Vi søger lige nu 1 dygtig og passioneret fotograf/klipper, der skal være med til at sikre og udvikle vores høje kvalitet af videoer til Youtube. En, som vil være med til at udvikle Unisport mod nye mål og har lysten til at hele tiden at arbejde mod bedre videoer.

Stillingen

Du vil primært komme til at arbejde med at filme og klippe videoer til vores Youtube kanal, som pt. har +3M følgere. Du vil blive en del af et team på 7 mand i alt, som hver dag tænker “Hvordan sørger vi for at kanalen vækster, samt gør vi indholdet bedre?” I den forbindelse er der også andre vigtige opgaver, som skal varetages:

- Planlægning og koordinering

- Idegenerering til videoer

- Levering af content til Sociale Medier

- Efterfølgende filhåndtering

- Oprydning

Det forventer vi af dig:

- Du er klar på at have det sjovt og klar til at vise hvad du kan med din gejst (arbejde)

- Du arbejder selvstændigt og trives med at arbejde på projekter

- Du har styr på brugen af digitale filmkameraer (vi filmer med Sony FX9, FS7 Mk II og A7s Mk III)

- Du har erfaring med Adobe Premier

- Du kan rejse til udlandet

Det er en lille fordel, hvis du har interesse for fodbold, da det er fodboldprodukter, der er omdrejningspunktet hos os.

Vi forventer desuden at du kan filme og klippe noget på højde med:

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling i en innovativ prisbelønnet virksomhed, der er first mover indenfor dansk e-handel. Du vil arbejde tæt sammen med entusiastiske kolleger, hvor viljen til forbedring er kombineret med stolt kultur og et kreativt og professionelt miljø. Kolleger med masser af erfaring med at fotografere, klippe samt ved hvad der skal til for at bygge en kæmpe Youtube platform. Mulighed for at rejse og filme nogle af fodboldens største stjerner. Ikke mindst et job i en virksomhed med kraftig vækst og potentiale for personlig og faglig udvikling.

Ansøgning og ansættelse

Send din ansøgning, CV og portfolio / Showreel til job@unisport.dk med emnefeltet "WebTV".

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marcos Lemus pr. mail - mal@unisport.dk - Vi garanterer dig fuld diskretion. Vi forventer ansættelse hurtigst muligt, og du vil arbejde fra vores kontor på Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.