Adidas designer fodboldstøvler til kvindernes VM: Ace og X Dame

07.06.2015

Skrevet af Jonathan

I går blev kvindernes VM skudt i gang på fornemmeste af Canada, Kina, New Zealand og Holland. Så du de to åbningskampe bemærkede du måske også at Jonelle Filigio bar en versioner af adidas X, som du ikke har set før. Det er der dog en helt logisk forklaring på. Se den og også en særlige udgave af Ace.

For her til eftermiddag har adidas nemlig officielt løftet sløret for udgaver af Ace og X, som adidas’ designere har leveret helt specifikt til de kvindelige fodboldspillere. Og hvilken bedre scene at præsentere dem på, end til kvindernes VM? Dermed er kaos og kontrol ikke længere kun et tema hos det mandlige segment, men også hos kvinderne.

Hvis du er vild med de nye Ace og X fra adidas så kan du finde dem lige her - kun 1.549

Det er første gang at adidas lancerer en officiel VM kollektion til kvinderne og de har naturligvis haft en række spillere med hele vejen under udviklingsprocessen. Det er blandt andet også derfor at Ace modellen er udviklet med en læderoverdel. Der har nemlig været et stort ønske fra spillere som Morgan Brian og Aya Miyama om at få den størst mulige komfort - og de får selvfølgelig hvad de ønsker.

Udover at de er designet med andre farver end herrernes fodboldstøvler, så er de tekniske specifiktationer præcis de samme hos kvindernes Ace og X. Hvilket design synes du bedst om?