adidas Shadowbeast | Den første 2020 pack er landet

02.01.2020

Skrevet af Milan

adidas lægger hårdt ud med en ny pack, der indeholder Nemeziz, X og Copa-støvlerne, og som lanceres allerede i dag den 2. januar. Start det nye år ud på den rigtige måde med et nyt par støvler fra en ny pack!

Det var ikke længe vi skulle vente før lanceringen af en ny pack for det længeventede, lyse nye år. Det er nemlig rigtigt, adidas bliver de første til at introducere os for en ny støvle-pack, som denne gang er blevet navngivet Shadowbeast, og hvilken bedre måde at starte det nye år på end med en stilfuld, klassisk sort støvle. Tjek detaljerne ud på billederne forneden før vi straks går i dybden med pack'en.

Fortsættes nedenfor

Vi ved ikke med dig, men vi har så sandelig savnet blackout-støvler, og vores nytårsforsæt er at forblive tro mod det klassiske look og samle flere blackout-støvler, når muligheden viser sig. Hvis dit nytårsforsæt er det samme, så bør du gribe chancen nu. Som nævnt i begyndelsen af denne blog indeholder pack'en Nemeziz, X og Copa'erne. Er du færdig med at tjekke dem ud på billederne ovenfor? Godt. Så lad os se på dem individuelt.

adidas Nemeziz

Vi starter ud med de lamslående nye adidas Nemeziz, og som du kan se omfavner støvlerne en sort farve. Men de er ikke "bare" sorte, som vi tidligere har bevidnet, for hvis du ser nøje efter vil du hurtigt kunne bemærke, at støvlerne har en skygge-agtig farve og matcher dermed pack-navnet. De berømte tre striber på siden af støvlerne har et elektrisk sølvmønster indeni - det samme gælder sålene, som muligvis indikerer skygger eller det, at man bliver et bæst, når man tager støvlerne på. De er svære at beskrive, men ikke desto mindre betagende at se på.

adidas X

De næste støvler i rækken er adidas X. Og hold nu op hvor er de forbløffende! Farvemæssigt har støvlerne igen denne lys-mørke, nærmest hypnotiserende farve, som uden tvivl er vanskelig at specificere. Når du ser omhyggeligt på den sølv-farvede adidas branding på siden af støvlerne vil du kunne se linjer, der ligner fingeraftryk. Derudover har sålene også en sølv / mørk farve - og ja, de skinner såmænd også!

adidas Copa

Sidst men ikke mindst har vi adidas Copa støvlerne, som ligeledes er ret så spektakulære. Igen er støvlerne her primært sorte med et køligt, nærmest kamuflerende look, og består ligeledes af reflekterende elementer, der ses både inde i striberne, ligesom på X-siloen med fingeraftrykslignende mønstre, og på resten af støvlen med linier over det hele, på samme måde som Copa-støvlerne fra Encryption Pack. Sålene her har også et skygge-lignende design udført i en mørk og grå farve. Et klassisk design for Copa'en, som indlysende genfortolkes på en moderne måde.

Der er ikke tilføjet nye teknologier til pack'en, da det ganske enkelt er en fantastisk ny farveopdatering til den kolde og mørke vinter. adidas har bestemt gjort det igen med denne betagende blackout-kollektion, da de er særdeles skarpe til at finde på et pack-navn, der matcher farverne på pack'en, udover at skabe et imponerende design, naturligvis.


Bliv et bæst før du bliver slugt af skyggerne og køb den nye Shadowbeast Pack her