Julegaveideer til fodboldspillere og fans | De bedste gaveideer 2021

01.11.2021

Skrevet af Milan

Det er blevet den tid på året - duften af hjemmelavet julebagværk, den første sne er måske faldet, nætterne bliver mørkere og radioen spiller julemusik. Med andre ord er det tid til dette års store juleshopping-eventyr! Bliv klar i god tid og find de bedste julegaveideer hos Unisport!

Mens det er en tid, hvor vi tilbringer dejlige og hyggelige stunder med vores kære, betyder det ligeledes at skulle navigere rundt i de uendeligt lange ønskelister og kaotiske storcentre. Men bare rolig, vi er her netop for at hjælpe! Uanset om det handler om din egen ønskeliste, eller du leder efter inspiration til at købe gaver til andre, så kan du med sikkerhed finde inspiration her.

Vi har oprettet en komplet guide over de bedste julegaver, som en fodboldspiller kunne ønske sig. Undgå stress i indkøbscentrene og læn dig i stedet tilbage og lad os guide dig gennem de mange muligheder, som Unisport har at tilbyde.

Julegaveideer til fodboldfans

Der er i den grad mange muligheder, når det handler om julegaveideer til fodboldfans. Hvor de fleste tænker fodboldtrøjer og halstørklæder, er mulighederne uendelige, i og med, at der er så mange forskellige klub-produkter til rådighed. En god måde at starte på er at bestemme, hvilken klub varen skal relateres til, derefter ville det være at beslutte hvilket produkt, man ønsker. Er du på udkig efter klubbernes træningstøj, fodboldtrøjer eller noget helt tredje, måske en nøglekæde eller pengepung?

Hvis du leder efter fodboldudstyr og merchandise, så find inspiration fra nedenstående link. Vi har samlet nogle af de mest populære julegaveideer til fodboldfans i 2021 - alt fra sengetøj, trøjer, og meget mere.

Gå til gaveideer til fans

Julegaveideer til fodboldbarnet

Vi ved alle, hvor svært det kan være at købe gaver til børn. Vi har sørget for nogle gode julegaveideer, som alle er perfekte til den lille fodboldspiller og fan.

Baby fodboldtøj til de mindste fodboldspillere

Dette er den perfekte julegaveide til alle forældre, onkler og lignende, der ønsker at påvirke børnenes valg af en yndlingsklub i en meget tidlig alder. Vælg blandt klubber som Manchester United, PSG, Liverpool og mange flere. Udstyret består bl.a. af trøjer, shorts og strømper og kommer i størrelsen 0-2 år. Så bliver det ikke mere nuttet!


Få det mest bedårende baby fodboldtøj lige her

Fodboldstøvler til børn – perfekt for den kommende superstjerne

En fodboldstøvle er ikke bare en fodboldstøvle. Det er en lidenskab, en videnskab og et stort valg at tage. Hvilket brand og hvilken spiller identificerer du dig selv med? Hvilken position på banen har du? Hvad er din yndlingsfarve? Hvilken overflade spiller du på? Hvilke teknologier er vigtige for dig for at opnå ekstra hastighed, kontrol og kølighed? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som enhver spiller har brug for at besvare, inden der bliver valgt en fodboldstøvle.

Men frygt ikke - som en af verdens største fodboldforhandlere er vi her for at hjælpe.

Vi har opdelt vores enorme samling af fodboldstøvler i forskellige kategorier, der kun består af fodboldstøvler til børn. Hver kategori forklarer, hvad du kan forvente af den givne type fodboldstøvle, og fungerer som en guide med henblik på at træffe det rigtige valg.

Se vores store udvalg af fodboldstøvler til børn med sok, Nike-støler til børn, adidas-støvler til børn eller indendørsstøvler til børn

Eller få et komplet overblik over alle fodboldstøvler til børn

Fodboldtrøjer til børn

Hvis du eller dit barn er fan af en bestemt klub, er et sikkert valg at få en fodboldtrøje. Og heldigvis for dig har Unisport et af verdens største sortimenter af fodboldtrøjer til børn.

Dette år er de mest populære trøjer hjemmebanetrøjer for bl.a. Chelsea, FC Barcelona, Manchester United og Paris Saint-Germain.

Hvis du er interesseret i at repræsentere en anden klub, så tjek siden fodboldtrøjer for børn.

Vinter- og træningsudstyr for børn

Julen er et synonym for koldt vejr. For nogle kan dette være en undskyldning for at springe træningen over, hvor det for andre er en mulighed for at drage fordel af vejrforholdene. Hvis du er denne person, skal du ikke lade vinteren og det kolde vejr ødelægge dine chancer for at træne og blive et bæst i vintersæsonen. Dine konkurrenter sidder måske og spiser julemad derhjemme - dette er derfor din chance for at overhale dem. Og husk på, at "hårdt arbejde slår talent". Er du enig, men har ikke det rigtige udstyr, så kig nærmere på vores anbefalinger til dette års vintersæsongaver.

De populære Condivo 18 træningsbukser

Søger du de rigtige træningsbukser, så er Condivo 18 træningsbukser fra adidas ALTID et sikkert valg. Det, der specielt er fantastisk ved disse træningsbukser, er adidas climacool-teknologien, der fjerner sved og fugt fra din hud og efterlader dig tør og med en behagelig følelse.

Få adidas condivo 18-træningsbukserne her - og se resten af Condivo-kollektion til børn også

Nike spillehandsker

Hvad er mere irriterende end at føle, at dine hænder er ved at falde af på grund af det iskolde vejr? Intet! Det er bogstaveligt talt et af de områder på kroppen, du aller helst vil beskytte, for lad os bare være ærlige - det kan være næsten umuligt ikke at blive distraheret, når det føles som om, at dine fingre er ved at falde af. Undgå kolde fingre og smerte, og chancerne for ikke at være i stand til at holde dit fokus på spillet med et par Nike Academy Hyperwarm spillehandsker. Handskerne er lavet af hyperwarm-teknologien, der holder dine hænder varme og tørre, og er et absolut must-have under den kolde vintertræning.

Få vores udvalg af spillehandsker her - herunder blandt andet Nike Academy Hyperwarm spillehandskerne

Nike vinterjakke Academy 18

Sidst men ikke mindst - vigtigheden af at holde dig varm, efter du er færdig med din træning. Har du nogensinde bemærket, hvad det første, en professionel spiller gør, efter at han / hun er blevet skiftet ud? Han eller hun tager en varm jakke på. Denne rutine er afgørende for at forhindre sygdom og skader. Forestil dig, at du lige har spillet en kamp med høj intensitet, hvor du naturligvis har fået varmen, for derefter at blive skiftet ud og sidde i det kolde vejr på en kold bænk. Ikke specielt rart, vel? Hvad der er endnu værre er, at dette kan gøre dig mere modtagelig til at blive forkølet. Derudover vil dine muskler blive kolde for hurtigt og du bliver dermed skadet. For at undgå dette anbefaler vi kraftigt, at du tager en vinterjakke på lige efter din træning. En af de mest populære vinterjakker til børn i 2021 er Nike Academy 18 vinterjakken. Jakken ser ikke kun fantastisk ud - dets funktionalitet ved at holde dig beskyttet mod vind og dårligt vejr er uforenelig og er et produkt, som vi varmt anbefaler hos Unisport.

Få Nike Academy 18 vinterjakken til børn her

Alt-i-en børnekollektion

Er du stadig ikke sikker på, hvad du vil ønske dig, eller hvad du skal overraske et fodboldbarn med, så har vi samlet mange flere gaveideer i vores kategori Gaveideer til fodboldbørn. Se, og vi lover, at du vil blive inspireret på et helt nyt niveau.

Gennemse hele sortimentet af gaveideer til fodboldbarnet

Vintersæsonen i voksne størrelser

Nike Academy 18 vinterjakke

Nike Academy 18 vinterjakken fås også i voksne størrelser, og vores mening om den er ikke anderledes fra børnestørrelserne - hvis du har brug for en vinterjakke, så anbefaler vi klart stadig denne model. Funktionaliteterne er de samme som for børneversionen, men størrelsen er naturligvis en smule større. Få den fantastiske jakke hos Unisport og brug ikke et eneste minut mere på at sidde og fryse på bænken.

Få Nike Academy 18 vinterjakken til voksne

Nike Strike Snood halsedisse

Og nu til en klassiker - ingen ønskeliste til fodboldspilleren uden den vanvittigt populære Nike Strike Snood halsedisse. Siden introduktionen af Nike-halsedissen, har dette været på toppen af listen over populære produkter hvert år, og i år er det ikke anderledes. Hold dig beskyttet og mød den kolde vinter med en Nike Strike Snood halsedisse - altid en glimrende og betænksom julegave til fodboldspilleren.

Få den populære Nike Strike Snood halsedisse

Gaveideer til målmanden

Målmanden er helt klart en af de mest nødvendige spillere på banen. Selvom målmanden ofte ikke bevæger sig så meget som spillerne på banen, kan de få gange, målmanden har brug for at være hurtig på fødderne, ændre kampens udfald. Og netop af denne årsag skal målmandens udstyr være fuldent.

Vi har samlet vores anbefalinger over de mest essentielle produkter, som er afgørende for at en målmand kan præstere på det højeste niveau.

Se vores kæmpe sortiment af gaveideer til målmandskongen

Gaveideer til fodbolddronningen

I takt med at kvindefodbold bliver mere og mere populært lancerer de store brands flere fodboldprodukter til kvinder end nogensinde før, og dette års julesæson er bestemt ikke anderledes. Så leder du efter en gave til dronningen af fodboldbanen, så er Unisport og dette afsnit det rigtige sted for dig at opnå et større overblik.

Fodboldstøvler til kvinder

Unisport har en af verdens største udvalg af fodboldstøvler til kvinder - fra alle de største brands, til alle farvevarianter og i alle prisklasser. Bare kig på vores fodboldstøvler til kvinder-sektion.

Nike tights

Slip væk fra kulden i vintersæsonen med en af de mest populære gaver til fodbolddronningen i år. Vi præsenterer Nike Pro Compression Tights. Tightsene er lavet med Nikes velkendte Dri-FIT-materiale, der leder sved væk fra kroppen, så du holdes tør og komfortabel. De er endvidere lavet af 90% Dri-FIT-polyester og 10% elastan.

¨

Slip væk fra kulden og få et par Nike Pro Compression Tights

Fodboldtrøjer til kvinder

Leder du i stedet efter en fodboldtrøje til kvinder, så har vi oprettet en hel sektion kun med fodboldtrøjer til kvinder. Vælg trøjer fra de største og mest populære klubber og nationale hold i verden som Manchester United, Liverpool, Juventus og mange flere.

Har du har brug for endnu mere inspiration, kan du besøge vores kategoriside - Gaveideer til fodbolddronningen

Gaveideer til indendørssæsonen og freestyle-mesteren

Det er sæson for indendørsfodbold, og ligesom med udendørssæsonen, kan vigtigheden af at have det rigtige udstyr ikke understreges nok. Nogle af de mest populære indendørs sko i 2021 er Nike Premier II Sala IC, adidas Spezial og React Gato. Yderligere anbefaler vi stærkt Nike Mercurial i indendørsversionerne.

Besøg vores side med de bedste gaveideer til freestyle-kongen

Gaveideer til træningsfreaken

Beskriver du dig selv som en træningsfreak, eller har du brug for at få en gave til en træningsfreak, du kender, så kommer her vores forslag af næsten et helt træningssæt, inklusive produkter, der alle omhyggeligt er udvalgt for at imødekomme ethvert behov.

adidas Ultra Boost

Vi lægger ud med løbesko, og her anbefaler vi de populære adidas Ultra Boost. Skoen er let, komfortabel og perfekt til løb, og spækket med vanvittige teknologier, herunder med den revolutionerende Boost-mellemsål, som er designet med henblik på at sikre en effektiv energioverførsel for hvert trin du tager.

Sikr dig et par adidas Ultra Boost

adidas Alphaskin Tights

Det næste i rækken er de yderst undervurderede tights. Men sagen er faktisk den, at tights faktisk er et mere og mere magtfuldt våben end du måske tror. Tights' funktion er at forbedre din blodcirkulation og derved optimere din ydelse på en behagelig måde. I år anbefaler vi adidas Baselayer Alphaskin Sport Tights. Baselayer-kollektionen Alphaskin er en evolution af den ikoniske Tech Fit- kollektion, der har domineret baselayer-markedet i mange år. Tights'ne er udstyret med adidas' Climacool-teknologi, så du altid er tør og har det behageligt. Det fungerer ved at fjerne sved og fugt fra din hud, så du netop forbliver tør. Tights er lavet af 83% polyester og 17% elastan og har en perfekt pasform, så du kan bære dem under dine shorts eller dine træningsbukser.

Udforsk adidas Baselayer lige her - inklusiv adidas Alphaskin Tights

Nike Baselayer

Når man siger "A" i forhold til “adidas tights”, må man også sige "B" for “Baselayer trøjer”. Den baselayer-trøje, vi anbefaler, er Nike Pro Compression med lange ærmer. Funktionen af en baselayer-trøje er at holde din krop tør og behagelig, samtidig med at du sikrer dig en naturlig og høj mobilitet, og det er netop det, Nike Pro Compression handler om.

Se vores kollektion af Nike Baselayer, herunder Nike Pro Compression, lige her

Nike Sweatpants

Og nu til træningsbukserne. Da det er vinter, og vi sandsynligvis har endnu koldere dage forude, anbefaler vi Nike Sweatpants Tech Fleece. Træningsbukserne er fra en kollektion lavet af Nike i et tæt samarbejde med Cristiano Ronaldo og de er i høj grad fremstillet til at holde dig varm. Det innovative fleece-materiale har en unik termisk konstruktion, der "låser" din kropsvarme og holder dig dejlig varm - den perfekte buks til vinterhalvåret.

Se Nike Sweatpants Tech Fleece her

Hele vores udvalg af gaveideer til træningsfreaken

Stadig usikker på, hvad du skal have? Frygt ej.

Besøg vores side med en bred pallette af håndplukkede produkter til træningsfreaken

Gaveideer til superstjernespilleren

Vil du virkelig behandle superstjernespilleren ved at give ham eller hende det bedste af det bedste af det bedste, som i de nyeste teknologier og de nyeste farvevarianter? Så har vi dig. Unisport er et synonym for premium, og vi tilbyder selvfølgelig alle de nyeste fodboldprodukter i højeste kvalitet - selv de produkter, som de professionelle bruger på banen.

Nike Flight fodbolden

En af de bedste fodbolde på markedet er i vores øjne Nike Flight fodbolden. Denne bold er fremtiden indenfor fodbold, og den er blevet udviklet med flere tusind timers forskning bag sig. Bolden er baseret på Aerowsculpt teknologien, hvilket stabiliserer boldens bane med 30% og giver et mere rent svæv. Bolden er så god, at den bliver brugt i Premier League og Serie A. Det vil sige at spillere såsom Mohamed Salah, Kevin De Bruyne og Cristiano Ronaldo spiller med den hver weekend .

Tjek vores kollektion af Nike Flight bolde her

Fodboldstøvler til superstjernespilleren

Vi har samlet vores anbefalinger om nogle af de mest vanvittige fodboldstøvler i slideren forneden - vælg den, du kan lide mest, og læs i detaljer om støvlernes funktionaliteter.

Vær på sporet af din præstation med Catapult One SmartVest

Hold på hat og briller - dette er din chance for at tage det til det næste niveau, og sammenligne dig selv med de professionelle - det er på tide at tilføre noget hjerne og data til den smukke sport - vi introducerer Catapult One SmartVest. Catapult One er et FIFA-godkendt sporingssystem, der giver dig mulighed for at spore din hastighed, afstand og placering på banen. Med Catapult One-appen kan du endda sammenligne din statistik med andre spillere, endda også pro-spillere. Dette er helt klart en game changer, og bør være på toppen af ønskelisten for alle kommende superstjerne-spillere.

Find Catapult One-vesten lige her

Er det her de bedste benskinner?

Vi introducerer Liiteguard Performance-sættet. Sættet inkluderer både fodboldsokker og en formbar benskinne, og er den perfekte gave til superstjerne-spilleren. Benskinnen er lavet af et unikt plastik, der kan formes på kun 61 grader, hvorefter du kan forme benskinnen til at passe perfekt til dine ben. Strømpen er fremstillet med en avanceret vævningsteknik og med en medicinsk bevist kompressionspasning til forbedret blodgennemstrømning. Kan du lide det, du læser, og vil du læse mere om funktionaliteterne, så tryk på nedenstående link.

Køb Liiteguard Performance-sættet her

Besøg vores enorme julebutik

Dette var vores anbefalinger til julegaver i 2021 - vi håber, at vi inspirerede dig med nogle fantastiske gaver til din eller din kæres ønskeliste. Hvis du dog stadig er sulten efter flere ideer til julegaver, anbefaler vi stærkt at besøge vores enorme julebutik, hvor du kan finde alt, hvad dit hjerte begærer.

Gennemse vores julebutik for mere inspiration

Den sidste løsning - et unisport gavekort

Er du stadig ikke sikker på, hvad du vil ønske dig eller give dine kære, så frygt ikke! Som en sidste udvej introducerer vi Unisport-gavekortet. Med et Unisport-gavekort går du aldrig galt i byen. Du vælger blot det beløb, som gavekortet skal indeholde, bestiller gavekortet, så modtager du det i din postkasse og skal til sidst udskrive det - så enkelt er det!

Og for at gøre det hele lidt mere personligt, giver Unisport dig muligheden for at vælge dit helt eget design. Vælg designs fra nogle af de største klubber i verden som Liverpool, Juventus, Barcelona og Manchester United.

Få et Unisport gavekort i dag

Ingen jul uden en adventskalender

Elsker du - som os - bare fodbold, så har du nu mulighed for at teste din fodboldviden og på samme tid have chancen for at vinde en LÆKKER PRIS.

Vi præsenterer Unisport adventskalenderen.

Hver dag under juleperioden kan du åbne en låge i vores kalender. Hver låge afslører et spørgsmål, du kan svare på. Spørgsmålene er alle relateret til fodbold og Unisport. For hvert korrekt svar tilføjer vi noget til din pulje. Jo flere låger du åbner og svarer rigtigt på, jo flere vil der blive føjet til din pulje og dine chancer for at vinde bliver dermed øget - så let er det. I alt vil 24 spørgsmål være tilgængelige i løbet af hele juleperioden, det vil sige én om dagen.

Og husk, at du kan tilmelde dig under hele juleperioden. Tag chancen, brug din ekspertise i praksis og vind en præmie!

Tilmeld dig Unisport julekalenderen her

Glædelig jul til alle fra Unisport

Hvis du nåede til denne del af blog-indlægget, ved du næsten alt, hvad der er at vide om vores julesalg, og har nu det privilegium at kalde dig selv en Unisport julekspert. Imidlertid kan selv en ekspert have spørgsmål, som denne har brug for at få besvaret, eller måske har du bemærket noget vildledende eller endda uforståeligt? Hvis dette er tilfældet, bedes du kontakte vores kundeservice - de er her for at hjælpe. Du kan finde kontaktoplysningerne nederst på siden.

UNISPORT ØNSKER DIG EN GLÆDELIG JUL, ET GODT NYTÅR OG SER FREM TIL AT SE DIG IGEN PÅ DEN ANDEN SIDE AF ÅR 2021!