Vær elegancens mester med Nike Tiempo Legend V Silver Storm Pack

04.06.2015

Skrevet af Jonathan

Om bare to dage står den på Champions League finalen. Er jeg den eneste som ikke er til at kontrollere i øjeblikket? Jeg kan forestille mig at Pirlo, Tevez, Barzagli og Piqué er mindst lige så hypede. Men det tror jeg mere fordi de får lov til at spille med den nye Tiempo Legend Silver Storm Pack.

Okay, okay. De tænker nok lidt mere på pokalen med de store ører end deres fodboldstøvler, men ikke desto mindre får de alle lov til træde ind på det olympiske stadion i Berlin med Nikes nye Silver Storm Pack og hvilket syn det bliver.

Vær elegancens mester med Nike Tiempo Legend V. Find den lige her - kun 1.449

Nikes Silver Storm Pack er skabt som den sidste kollektion inden størstedelen af fodboldens stjerne tager på en velfortjent ferie, men inden Europas stadions lukker og slukke helt, har de grå farver lige en sidste opgave at løse. Spørgsmålet er om Nike Tiempo Legends kavaleri har noget at skulle have sagt i Champions League finalen. Hvad tror du?

Med en kombination af grå og grøn udgør Tiempo Legend V sin del af Nikes Silver Storm Pack. Er det her dit foretrukne våben på banen?

ALT_TAG