adidas er klar til EM 2020 | Nye trøjer til næste sommer

08.11.2019

Skrevet af William

Ventetiden til sommeren 2020 bliver kortere hver dag. Og for at hjælpe alle os utålmodige typer, har adidas lanceret nogle af de trøjer, der skal bruge til EM 2020.

Det bliver koldere og koldere over hele Europa i disse dage. Vi tager vores vinterudstyr på og nu kan vi ikke vente på, at sommeren og EM 2020 starter!

adidas har netop lanceret den officielle kampbold, Uniforia, for os alle i sidste uge. Nu er det tid til en ny lancering med en masse trøjer, der skal bruges i Juni og Juli næste år. Lad os tage et kig på dem:

 

Spanien

Vi starter med en af de store. Hjemmebanetrøjen til det spanske landshold. Vindere af turneringen tre gange. Det officielle slogan for denne trøje er "En nation - under et flag". Der er fokus på at forene den spanske nation. Trøjen er lavet med inspiration fra landets kultur i provinsen og i gaderne. Designet ligner en håndmalet maleri. Det grafiske er lavet i en mørkere rød end vi normalt ser på spanske landsholdstrøjer.

Se billederne og find den spanske trøje her

Tyskland

Vi rykker videre til den næste - trøjen til Tyskland. En stolt nation, der også har vundet EM tre gange. Og dette er virkelig en specielt trøje. Det tyske landshold gennemgår en større forandring i disse år, hvilket trøjen også viser.

   

Trøjens design består af horisontale striber, der ser håndmalede ud. En klassisk, hvid base er trøjens primære farve. En fed detalje kan findes på ærmerne, hvor det tyske flag er inkorporeret med de ikoniske sorte, røde og gule farver.

Find den tyske landsholdstrøje lige her

Belgien

Et af de mest spændende landshold de seneste år har været Belgien. The Røde Djævle's nye trøje har fået et dramatisk design. Grafikken er lavet som penselstrøg, der giver en fed effekt af forbindelser - hvilket er formålet med trøjen. adidas vil gerne fortælle historien om et forenet Belgien.

En ting, man skal lægge mærke til, er det nye logo. Det er formet som en "B" og deri står skrevet "Royal Belgian FA - 1895" som en reference året for fodboldforbundets grundlæggelse.

Vis din støtte til Belgien og køb deres nye trøje i dag.

Sverige

Vi tager lige et kig på trøjen til et af Europas største lande - Sverige. Deres bedste EM-resultat var på hjemmebane i 1992, da de nåede semifinalerne. I 2020 vil de prøve at få et godt resultat igen.

Som altid er trøjen gul med nogle lækre detaljer. Den mest iøjnefaldende er designet på ærmerne. Der er lavet et kors som det svenske flag med to blå farver samt en gul for at skabe ekstra nationalfølelse.

Vi glæder os til at se den svenske trøje i aktion. Du kan købe din egen her.

Rusland

Og nu vi taler om store lande - Rusland var de første europæiske mestre i 1960. I dag får de deres nye trøje til den næste store turnering. Den er simpel og stadig fuld af detaljer. Grundfarven er den klassiske røde. Ruslands trøje til EM 2020 kommer med mottoet "Kunst møder sport". Trøjen repræsenterer forbindelsen mellem folket, fodbold og det russiske flag.

Flaget kan ses på ærmerne med de store ribkanter i blå og hvide farver, der passer til den røde trøje.

Køb den russiske trøje hos Unisport nu.

Ungarn

Vi tager et kig på den sidste trøje fra adidas i denne lancering. Denne er til Ungarn. Dens håndmalede design er en reference til Europas næststørste flod - Danube - der løber gennem Ungarn. Floden er en stolthed for landet. Designet skal lige bølgerne på Danube.

Udover designet på fronten, så er trøjen simpel med ribkanten på ærmerne i den samme røde farve som trøjen. Kraven er lavet i farverne fra det ungarske flag; hvid, grøn og rød.