Nike Mercurial Vapor 13 | Ny Single’s Day-inspireret farvevariant

07.11.2019

Skrevet af Milan

Det er et stykke tid siden, at Nike lancerede en ny farve til Mercurial-siloerne. Men i og med, at Single's Day perioden stadig kører, er dette ved at ændre sig. Byd Nike Mercurial Vapor 13 'Single's Day'-støvlerne en varm velkomst!

Sidste gang vi så nye Mercurial støvler var da Nike Mercurial Dream Speed støvlerne lancerede, som havde en noget kold, men ret så cool farve. Nu lancerer Nike en fyrig og varm ny farve til Vapor-udgaven - en total kontrast til den forrige lancering. Men med god grund. Hold varmen med billederne forneden:

Fortsættes nedenfor

De væsentligste elementer med denne lækkerbisken fra Nike, er, at kærlighedens farver bruges til at adskille de nye Vapor-støvler fra de andre nuværende farver, hvilket gør det til en ideel støvle at forkæle sig selv med, da Single's Day er lige rundt om hjørnet.

Dog er det ikke ligefrem flammende røde farver der er blevet brugt til støvlen, men vi mener stadig, at den orange farve formidler budskabet tilstrækkeligt. Bortset fra det inkluderer støvlerne en sort overdel, hvor swoosh'et udføres i hvidt, mens et subtilt, orange Nike swoosh ligeledes kan ses ved tå-boksen.

Med hensyn til sålene er disse for det meste orange, men en sort og iriserende hvid farve hertil er også at se. Teksterne "Merc" og "Just do it" er også påtrykt, mens et andet småt og hvidt Nike-swoosh er blevet tilføjet. En Vapor, man virkelig ikke kan modstå ikke at blive forelsket i med det samme.

Vent ikke til Single's Day-perioden er forbi, og støvlerne er væk, da de fremstilles i en begrænset mængde over hele verden, hvilket gør støvlerne til et ægte samleobjekt.


Forkæl dig selv med denne unikke, limited edition Single's Day-inspirerede Nike Mercurial Vapor eksklusivt hos Unisport