Med kun tre runder tilbage, skal meget gå galt for Manchester United hvis de ikke skal blive mestre. Lørdag spillede Chelsea nemlig overraskende 2-2 hjemme mod Bolton. Da Man. United samtidig udførte et fantastisk comeback i udekampen mod Everton ser det nu for alvor godt ud for De Røde Djævle. Kampen på Goodison Park startede ellers fatalt for United. Efter blot 12 minutters spil kunne forsvarsveteranen Alan Stubbs med sin Nike - Air Zoom Total 90 Supremacy Kongeblå banke bolden i kassen direkte på frispark. Man skulle tro at dette ville være startskuddet for et større United-pres. Men gæsterne fik aldrig det offensive spil til at flyde og måtte gå til pausen nede med 1-0. United kom dog langt mere aggressive og velspillende ud til anden halvleg. Alligevel var det hjemmeholdets Manuel Fernandes der iført Nike – Mercurial Vapor Mørkeblå kunne øge til 2-0 med sit første Premier League-mål. Efter en times spil fik United dog lige hvad de havde brug. Nemlig en reducering. Evertons reservekeeper Iain Turner tabte efter et hjørnespark bolden ned for fødderne af John O’Shea der let kunne gøre det til 1-2. Blot 7 minutter senere kom udligningen så. Endnu engang var det efter hjørnespark og endnu engang var det en foræring fra Evertons side. Ronaldo der netop var kommet på banen nåede højest men Iain Turner fik blokeret afslutningen. Efter klumpspil havnede bolden for fødderne af Phil Neville som sendte bolden i eget net. Nu kunne United-spillerne for alvor fornemme de 3 point forude og godt 10 minutter før tid, fik de udbytte af et større pres. Et indlæg fra John O’Shea havnede for fødderne af Rooney der elegant rundede en forsvarsspiller for derefter køligt at udplacere Iain Turner med sin nye Nike – T90 Laser. I dommerens tillægstid kunne Chris Eagles iført Nike – Mercurial Vapor Charcoal med sit første Premier League mål nogensinde udbygge føringen til 4-2 og dermed lukke kampen. Dermed ser Uniteds mesterskabsdrømme ud til at gå i opfyldelse.