Single’s Day hos Unisport | 11 dage med fantastiske tilbud

01.11.2019

Skrevet af Milan

Ja, det er den tid på året igen og endelig tid til at prioritere dine behov og forkæle dig selv. Single's Day er officielt landet hos Unisport! Men det kommer ikke til kun at vare i én dag, da du kommer til at modtage intet mindre end 11 dage med fantastiske tilbud! Klar til at gå amok?

Hvad handler dagen om?

Hvad er Single's Day, kan du muligvis spørge dig selv. Som navnet antyder, er det en begivenhed, der fejrer singlerne. Men det er ikke 'bare' en begivenhed - det er faktisk den største shoppingbegivenhed i verden! Det kunne godt minde om en slags anti-valentinsdag, som startede i Kina i 1993 og er siden 2009 blevet en global shoppingfestival. Dagen er også kendt som "bare sticks holiday", da datoen, 11/11, symboliserer 4 pinde (pinde skal i denne forstand forstås som singler), der står alene. Godt tænkt, Kina.

Hvad betyder det for Unisport?

Det betyder, at der vil være masser af tilbud i 11 dage, hvilket sparer dig for en masse penge - startende fra i dag den 1. november 2019. Det betyder også, at du ikke behøver at vente til jule-perioden med at få gaver fra dine familiemedlemmer, da du kan fejre det, at være single og forkæle dig selv med en gave, du selv har valgt, så du ikke behøver at foregive, at du kan lide den kløende sweater, du fik fra din kæreste. Må vi foreslå en La Liga fodbold fra PUMA?

Ellers opfordrer vi stærkt til, at følge med på vores sociale kanaler, da du vil bevidne fantastiske tilbud til dig og dig alene. Det har sine fordele at være single, hva'?

Som prikket over i'et, vil der som ovennævnt være daglige tilbud i hele 11 dage, hvilket går op i en højere enhed med datoen på selve Single's Day (11/11) - med andre ord hedder det 11 dage med tilbud i den 11. måned, som ender den 11. november. Vi ved det, klogt træk.

Nu ved du det, så hop over på vores sociale kanaler og hold øje med de storslåede tilbud, vi vil have de næste 11 dage.


Kan du ikke vente med at se den næste story eller det næste post, vi deler (vi lægger stories op kl. 11 CET hver dag, for at holde os inden for "11:11" temaet), så kickstart dit shopping orgie og tjek vores tilbud ud lige her