Efter to års stilhed: Nike lancerer Tiempo-inspireret Premier kollektion

13.11.2015

Skrevet af Jonathan

Nike Premier er på mange måder en af Nikes mest ikoniske fodboldstøvler. Den danner ikke bare fundamentet for Nikes gennembrud i fodboldverdenen. Det var også denne model, som grundlagde Tiempo siloen, der ikke behøver nogen form for introduktion. Efter godt to år uden noget nyt fra Premier, præsenterer Nike nu en ny farveopdatering, der hylder nogle af de bedste designs fra Tiempo.

Det er ikke en fodboldstøvle der får meget kærlighed af professionelle i dag. Og lad os da bare være helt ærlige: Det er ikke den mest sexede fodboldstøvle for den unge generation af fodboldspillere. Men! For alle dem som har en lidt ældre sjæl gemt i sig og for os som stadig husker de glade dage i 1994, hvor Romario bombede løs, så er Nike Premier stadig brændvarm.

Og siloen blev lige et par grader varmere efter at Nike i dag kunne præsentere fire nye farvervarianter til Nike Premier, inspireret af tidligere Tiempo modeller. Og åh min gud, hvor strømmer minderne frem til min Air Tiempo Legend II Hvid/Rød, der udkom tilbage i 2008.

Det er nok de færreste, der får det lige så vildt over en Nike Premier, som en Mercurial Superfly CR7. Men Premier har efter min mening stadig ret til sin plads på hylden i 2015. Og til de tilbageværende spillere, som stadig foretrækker en god, klassisk fodboldstøvler med en lækker læderoverdel: Så er der serveret!

Lanceringen kommer lidt ud af det blå, men lad der endelig komme mere af den slags. Fire farvervarianter, som dog kommer i et noget begrænset antal. Hvilken af modellerne er du mest til?