Mercurial Dream Speed | Nye støvler fra Nike

25.09.2019

Skrevet af Milan

Mercs, Mercs og atter Mercs. Nike er klar til at introducere de pragtfulde nye Mercurial-støvler, som er inspireret af to af de hurtigste fodboldspillere i verden: Ronaldo og Mbappé. Hold godt fast, for endnu en støvle med fart i er klar til at bryde lydmuren!

Nike holder sig så sandeligt inden for fart temaet for tiden, da lanceringen af de nye Nike Mercurial Dream Speed støvler har mange fart-inspirerede elementer inkorporeret i og på støvlerne. Har du nogensinde drømt om støvler, der vil få din fart til at eksplodere? I så fald behøver du ikke at drømme videre! Før vi kigger på detaljerne, så brug et øjeblik på at nyde udsigten af støvlerne forneden.

Fortsættes nedenfor

Den specielle pack, der kun omfatter Mercurial-støvler, har et noget futuristisk design og er hovedsageligt mørkeblå, dog med lidt hvide- og lysegule detaljer rundt omkring.

Der er mange visuelle detaljer præget på Vapor og Superfly-udgaven, og da fokuset som nævnt primært er lagt på hastighed og fart, er en af disse detaljer 44.7 km/t-bogstaverne på indersiden af støvlen, der repræsenterer den umenneskelige fart, som Kylian Mbappé blev målt til at besidde.

På ydersiden af støvlen ses imidlertid et dristigt og skinnende "001" symbol, der er repræsentativt for den første udgave af Dream Speed-støvlen. Derudover kan 001-tallene formodentlig også repræsentere Nike Mercurial-støvlernes dominans på markedet, og det faktum, at to af de bedste spillere i verden vil spille i dem, hvorfor støvlerne netop indbefatter Mbappé- og Ronaldo-inspirerede elementer.

Og når nu vi taler om sidstnævnte, nemlig Ronaldo, indeholder indersålen et tryk med ordene 'Crafted to the exact specifications of CR7', hvilket på godt dansk betyder, at støvlerne er fremstillet med de nøjagtige specifikationer for CR7'. På indersålen ses 'MDS 001' brandingen også, og selvom man måske får et indtryk af, at Mercurial Dream Speed-støvlerne er den portugisiske stjernes signaturstøvler, så er de det ikke, da Mbappé og den australske fodboldspiller, Samantha Kerr, ligeledes vil blive set med støvlerne på. Med andre ord er MDS-støvlerne simpelthen 'bare' inspireret af nogle af de hurtigste spillere på planeten, og er altså ikke signatur-støvler denne gang.

Hvis vi bevæger os videre, er der også sigtekorns-symboler og runde, hvide prikker at finde på støvlerne, som i dette tilfælde må symbolisere hurtig bevægelse mod ens hovedmål som angriber; målet.

Nike Swoosh'et på denne skønhed er gulligt og hvidt, med et lignende design som set på Superfly 5-udgaven på både Vapor 13 and Superfly 7-versionen i denne pack.

Der er ingen tvivl om, at vi ikke kan vente med at se Mbappé, Ronaldo og Kerr have disse på meget snart.


Vær hurtig og forudbestil støvlerne du har drømt om lige nu hos Unisport