Det fede comeback er her | adidas bringer et ikon tilbage

23.09.2019

Skrevet af William

Det bliver mere og mere populært at lave remakes af ikoniske støvler. Og i dag er denne trend blevet taget til et andet niveau fra adidas.

I 2006 revolutionerede adidas fodboldstøvle-verden. Forud for FIFA VM i Tyskland lancerede de en støvle med udskiftelige dele. Dette var adidas F50.6 Tunit. En af de mest populære støvler blandt os, der spillede fodbold i 00'erne.

Den havde det helt nye Tunit-system, hvor overdelen, sålen og knopperne kunne skiftes ud og byttes rundt. Dette betød, at du kunne lave dit eget knopsystem eller spille støvler med forskellige farver. Blandt spillerne, der spillede med støvlerne, var eksempelvis Lukas Podolski - et af de største talenter i tysk fodbold på daværende tidspunkt.

    

Fortsætter nedenfor

Nu er det tid til at Tunit kommer tilbage! Vi har set adidas lave remakes af tidligere Predator-modeller før. Men nu laver de et remake, som du faktisk kan spille fodboldkampe i. Det er X F50.

Fodboldstøvler er lavet lettere, smallere og i andre materialer end da Tunit-støvlerne udkom. Men denne version er præcis som de originale - en smule klodsede måske. Men det er også en del af charmen og identiteten af støvlen og den tid, de udkom i.

X F50 kommer i den populære farve fra 2006 - blå med nogle vilde neon og hvide detaljer. Den kommer ikke med udskiftelige knopper. I stedet vil den have samme ydersål som X 19+. Deraf navnet X F50.

 

Støvlen vil dog have samme lacecover med velcro som originalen. Materialet for overdel er det samme syntetiske. Dog er der taget en del inspiration fra X 19+ i forhold til at gøre støvlerne holdbare til kamp.

Hvis du ikke vil spille med støvlerne, så kan du sagtens tilføje dem til din samling derhjemme og vise dem frem for familie og venner. Støvlerne er tilgængelige vores vores hjemmeside og i vores butik på Strøget i København.

  Støvlerne er dog meget limiterede, så du skal være hurtig, hvis du skal have et par. Du kan finde dem lige her!