Adidas tager designet til næste niveau med Tysklands nye udebanetrøje

12.11.2015

Skrevet af Jonathan

Adidas er klar med noget, som er seriøst outside the box. Det er meget almindeligt at mærkerne holder sig, mere eller mindre, til det klassiske på hjemmebanetrøjerne og så eksperimenterer lidt mere på udebanemodellen. Det må man i den grad sige de også har gjort med den nye Tyskland udebanetrøje, som har en gemt feature der er mildest talt unik.

Det er to trøjer i en. Yep, det læste du rigtigt! På den ene side har du det almindelige on-pitch design, med det stribede look og den kakigrønne farve, men hvis du så vender den på vrangen, så får den et helt nyt look, som er inspireret af Tysklands store streetfodbold kultur. Aweeeesome!

Streetfodbold siden er designet som en neonfarvet træningsvest, så hvis du spillede en kamp, kunne alle bare møde op i den tyske trøje og skifte hold som det passede dem. Henover brystkassen på trøjen ser man også ordene *”Bolzen - Kicken - Pöhlen,” som er slang i forskellige dele af Tyskland for streetkampe.

Den nye to-i-en Tyskland trøje kan forudbestilles allerede nu - find den lige her.

Det er selvfølgelig kun retfærdigt, at de regerende verdensmestre og adidas’ landsmænd får lidt fordele, men det betyder ikke vi andre ikke kan være lidt jaloux. De har virkelig ikke holdt tilbage og den mængde arbejde der ligger i designet er utrolig flot. Respekt til adidas, som i den grad har gjort noget ud af deres arbejde her, og samtidig er det fedt at se hvor langt street fodbold er kommet.

Hvad synes du om det nye koncept og håber du andre følger trop og laver trøjer med sådan et dobbelt-trøje design? Derudover, hvilken side synes du bedst om - on-pitch, eller street? Fortæl os det i kommentarfeltet.