PUMA Rush Pack | Endnu en neon-lækkerbisken fra PUMA

13.09.2019

Skrevet af Milan

Sommeren er officielt forbi, men det betyder ikke, at produktionen af fodboldstøvler med lyse, sommerlige farver bør ende. Forbered dig på at se støvler med skarpe farver, da PUMA hopper i efteråret i bedste neon-stil!

PUMA er tilbage med endnu en fængende pack til fans af neonfarven, og i med, at de kolde måneder langsomt nærmer sig, bliver dette PUMAs sidste pack-lancering for i år. Den vil som I nok kan gætte jer frem til indeholde den ekstremt populære neon-farve til PUMA Future og One-fodboldstøvlerne.

Fortsættes nedenfor

Selvom teknologierne er de samme for både PUMA Future og One, er det naturligvis en nødvendighed at henlede opmærksomhed til pack'en, ikke kun på baggrund af den opdaterede farvevariant, men også fordi alle PUMA atleter, herunder Antoine Griezmann og Romelu Lukaku, kommer til at spille i støvler fra den nye pack. Og på grund af det er det vigtigt for fans af fodboldstøvle-fællesskabet, at være på forkant og opmærksomme på fodboldstøvler, der trender, før de bevidner dem, når man ser de store fodboldkampe i fjernsynet eller på stadion. Men som altid, så lad os tale detaljer en fodboldstøvle ad gangen.

PUMA Future støvlerne er primært neonfarvede med sorte detaljer rundt omkring tåspidserne og inkluderer evoKNIT pro-overdelen og netfit-teknologien, som tillader en unik og individuelt tilpasset snørring. Ydersålen er konstrueret med RAPIDAGILITY, som reducerer den samlede vægt og øger din tophastighed, alt imens den revolutionerende 3D Havoc-struktur sørger for eksemplarisk boldkontrol og præcision. Derudover består Future-støvlen af Ultralight SPRINTWEB-teknologien, som øger bevægelsesfriheden samtidig med, at du bevarer den helt rigtige stabilitet til din ankel. Støvlerne er tydeligvis spækket med afgørende teknologier og ser oven i købet fabelagtige ud, så hvad mere er der at sige?

I modsætning til Future-versionen, er PUMA One støvlen ikke meget anderledes rent teknologimæssigt, men vi vil selvfølgelig gå igennem den alligevel. Tåspidserne på denne er udført i en ren, hvid farve og fremstillet af K-læder, hvilket giver dig en særdeles god boldberøring. Støvlen består ligeledes af Rapidsprint ydersålen, som er udført i en neon og sort farve, og som sørger for maksimal acceleration samt FUSEFIT-teknologien for enkeltstående og tilpasset snørring.


Så hvad venter du på? Skynd dig at bestille den nye PUMA Rush Pack hos Unisport.