Spænd sikkerhedsselen | Nike & Inter præsenterer den nye 3. trøje

06.09.2019

Skrevet af William

Nike er begyndt at lancere 3. trøjer til de største klubber i Europa. Nu er det tid til Inters trøje. Og lad os bare sige, at vi er vilde med den!

Sidste uge lancerede både Tottenham og Chelsea deres 3. trøjer fra Nike. I dag er det tid til F.C. Internazionale og deres nye trøje. Og ligesom de andre, så har den lidt af en retro-stil over sig.

Nike har besluttet sig for at skabe trøjer, der minder om de populære fra 1990'erne - indtil videre. For Inter har fået særbehandling fra Nike. Vi fortæller hvordan under disse billeder.

Fortsætter nedenfor:

Inter har fået muligheden for at lave deres eget og unikke design. Det hele starter i den lokale industri. Den officielle trøjesponsor er fra byen Milano. Vi taler om den store dækfabrikant Pirelli.

Du har nok set Pirelli som officel sponsor og leverandør i Formel 1 og andet motorsport. Og Milano ligger i regionen Lombardi - en region, der er hjem for den legendariske Monza-bane. Så byen og Pirelli har hurtige biler og lugten af bildæk i deres kultur.

Men Pirelli har også været trøjesponsor for Inter siden 1995. Det er næsten 25 år og ganske usædvanligt i den moderne fodboldverden. Vi har ofte set at farverne på sponsorlogoet bliver ændret for at passe bedre til trøjens design. Men denne gang er det omvendt. Nu er det trøjen, der er tilpasset sponsorlogoet.

Det ikoniske Pirelli-logo er rødt og gult. Så detaljerne på den nye Inter 3. trøje er også holdt i en klar, gul farve. Inter-lgooet er lavet mere simpelt uden så mange farverige detaljer. Og som de andre 3. trøjer fra Nike, så er Nike's Swoosh skiftet ud med det klassiske Futura-logo - bare for at holde retrostilen fra 90'erne kørende.

Den sorte farve tager inspiration fra de sorte bildæk, som de hurtigste biler i verden bruger. Inter Milan har et motto, der lyder: "Non è a tutti", hvilket kan oversættes til "Ikke for alle". Men hvis du kan lide hurtige biler, fede farvekombinationer eller blot er fan af smukke fodboldtrøjer, så er denne helt klart noget for dig.

Udover trøjen, så kommer der også en lang række tøj, der følger trøjens design. Dette inkluderer bl.a. t-shirts, jakker og kasketter. Så der er noget for alle Inter-fans.

Vi kan seriøst ikke vente med at se de nye trøjer i aktion, når Inter spiller på udebane og væk fra Guiseppe Meazza-stadion.

Du kan finde din egen trøje og alt andet Interudstyr lige nu hos Unisport!