Adidas klæder Belgiens dream team på med EURO16 udebanetrøje

12.11.2015

Skrevet af Jonathan

De sidder lige nu flot på førstepladsen, som det bedste hold i verden og når man ser på det den sindssyge gruppe spillere, så forstår man det jo godt. De er uden tvivl et af favoritterne til næste års EM i Frankrig og nu fuldender adidas deres samling af trøjer til turneringen med en ny udebanetrøje, som tager inspiration fra cykelsport. Find ud af hvordan det hænger sammen her.

Adidas har holdt sig til det klassiske på hjemmebanetrøjen, men de er gået lidt amok på udebanevarianten, hvilket da også er den helt rigtige måde at gøre tingene på. Udebanetrøjens design er baseret på Belgiens velkendte cykeltrøjer, som også kom i denne modige og lidt hidsige cyan-farve. I cykelsporten har der været rigtig mange belgiske mestre og nu håber adidas at den nye 2016/17 Belgien trøje kan sørge for det samme i fodboldverdenen.

Du kan forudbestille den nye Belgien fodboldtrøje lige her.

Jeg kan godt lide at adidas har valgt at gå lidt udover det sædvanlige med farvevalget og at de samtidig har valgt en med lidt historie bag. Udover den dominante cyan-farve, så er har adidas faktisk sørget for et ret simpelt design, med en behagelig crewneck og den samme måde vi ser adidas striberne løbe ned af alle Euro 2016 trøjerne. Et stærkt samspil mellem det moderne og det traditionelle.

Hvad siger du til Vincent Kompany, Christian Benteke og resten af det vanvittig talentfulde holds chancer næste år? Og hvilken af de nye trøje foretrækker du - den traditionelle hjemmebanetrøje, eller den mere vilde udebanetrøje?