PUMA & Griezmann fejrer 10 års samarbejde med et smil | De nye PUMA Future er her

05.09.2019

Skrevet af William

Antoine Griezmann er blevet en af de bedste angribere i verden de seneste år. Nu får han nye signaturstøvler, der viser hans tilgang til fodbold.

Hvad er det første, du tænker på, når du hører navnet 'Antoine Griezmann'? L-dansen? Vilde frisurer? Eller noget helt tredje? Hos Unisport vil vi altid tænke på PUMA-støvler, når vi høre den franske angribers navn!

Han har haft nogle af sine største øjeblike med PUMA-støvler på. Han har været i en Champions League-finale i 2016, vundet Europa League i 2018 med Atletico Madrid og så er han selvfølgelig blevet verdensmester med det franske landshold. Nu vil PUMA fejre 10 års samarbejdet mellem dem og spilleren ved at udgive en vild støvle!

Fortsætter nedenfor:

Griezmann har tidligere haft signaturstøvler. Og PUMA Future er næsten blevet synonym med franskmanden. Vi har set nogle vilde farve - hvem husker ikke den fede, seølvfarvede støvle fra 2017? Nu er det tid til en vildere støvle. Men med et lækkert strejf af et smil.

PUMA Future Grizi er lavet i et unikt design med en smiley, der dækker begge støvler. Den er placeret på forfoden for at blive eksponeret mest muligt. Støvlerne er lavet i en neongul farve, der er meget populær hos de store mærker for tiden. Og lad os bare sige, at vi ikke er skuffede over farvevalgtet.

Den store smiley kan også blive set på ydersålen, hvor en tekst omkranser den. Teksten siger: "Win with a smile" - "Vind med et smil". Noget, der har altid har været Griezmanns side. Han vil altid have et smil på læben til træning, i omklædningsrummet og på banen i de store kampe.

Nu kan smilet også blive en del af hans vigtigste værktøj - fodboldstøvlerne. Han vil bruge dem for første gang i landskampen mod Albanien den 7. september.

Du kan også smile som Griezmann! Du har nemlig mulighed for at købe støvlerne eksklusivt hos Unisport. Du kan finde dem i dag i vores butik på Strøget i København eller på vores hjemmeside. De kommer i et begrænset omfang, så du skal være hurtig, hvis du skal have et par.

Find dem blandt alle vores andre PUMA Future-støvler her