Alt for trøjen - Adidas sørger for Danmark er helt klar til EM2016 med ny udebanetrøje

12.11.2015

Skrevet af Mathias

Sidste uge var adidas klar med den danske hjemmebanetrøje, som kommer til at blive brugt i begge kampe mod Sverige. Vi smadrer selvfølgelig svenskerne og kommer med til EM, så vi kan lige så godt lancere udebanetrøjen med det samme, fordi vi får brug for den når vi skal spille mod de andre EM nationer der spiller i rødt. Jeg er vild med selvtilliden og egentlig lige så vild med den nye trøje, som jeg synes gør det rigtig godt.

Hjemmebanetrøjen har ærlig talt fået lidt blandet modtagelse, fordi folk savner de hvide shorts lidt. Der er lidt større mulighed for at experimentere på udebanetrøjen og her har adidas da også sørget for noget nyt, men stadig drøn-elegant.

Selvom selve designet har ret meget fart på med striberne der løber henover trøjen, så er farverne meget nedtonede og det er virkelig farvevalget jeg er mest imponeret over fra adidas. Den ser pivlækker ud og er bestemt et design jeg kan bakke op om!

Danmark EM2016 udebanetrøjen kan forudbestilles lige her.

Spillerne er klar til at gøre alt for trøjen, når de møder op til kamp mod Sverige. Vi håber også at få set udebanetrøjen i aktion til EM slutrunden i Frankrig. Hvad siger du til den - bedre end hjemmebanetrøjen?