Liverpool er tilbage i sort | Tjek den meget begrænsede trøje ud

27.08.2019

Skrevet af Milan

New Balance har lanceret en sort trøje for Liverpool FC. Noget, vi tidligere har set, men ikke desto mindre gør det ikke denne trøje mindre speciel - især fordi, at trøjen hylder en virkelig ikonisk person i klubbens historie.

Sidste år så vi en fantastisk trøje fra New Balance, da de udgav en Blackout Liverpool hjemmebanetrøje i en begrænset udgave lige før julen. I år har de gjort det igen, men denne gang ventede de ikke til jul, så vi får den allerede idag!

Ligesom sidste år er den nye trøje en sort udgave af den nuværende holdet bruger i Premier League. Men i stedet for den klassiske røde, er denne blevet fremstilet i en subtil sort farvevariant. Og som den røde hjemmebanetrøje, fejrer denne ligeledes den legendariske Bob Paisley - og 2019 er faktisk hundredårsdagen for den ikoniske managers fødsel.

Det nydelige nålestribede design er inspireret af Liverpool FCs trøje fra 1982/83, da Paisley var klubbens manager. En bemærkelsesværdig detalje her er, at alle logoerne er blevet forfærdiget i sort for at bibeholde en rød tråd og for at bevare et sejt og kamuflerende look.

Men trøjen er ikke kun lavet for at se sej ud. Den er også lavet for at DU skal se sej ud. Den har stadig de samme New Balance-teknologier såsom NB DRY, der holder dig frisk og tør, uanset om du har den på til en fodboldkamp eller bare har den på til en kamp på tribunerne. Trøjen er skabt til bevægelse og kommer ikke til at sætte nogle former for begrænsninger.

Vi synes, at denne trøje er mindst ligeså sej - hvis ikke sejere og flottere - end sidste års udgave af den sorte Liverpool-trøje. Trøjerne er ikke blevet masseproduceret, så du må være hurtig, hvis du skal have fingrene i den, da den sidste år blev udsolgt på kun få dage!

Du kan finde den sorte trøje og andre af vores Liverpool-produkter lige her.