Det sydkoreanske landshold er traditionelt set ikke blandt forhåndsfavoritterne til de store slutrunder. Alligevel har det koreanske mandskab formået at kvalificere sig til samtlige VM-slutrunder siden 1986. Deres bedste resultat var en 4. plads da de på hjemmebane i 2002 gik hele vejen til semifinalerne. Ved dette års VM har Nike sørget for at klæde koreanerne ordentligt på.

Sydkorea er en stolt nation, som aldrig gør noget halvt. Det var vi særligt vidne til under VM i 2002, hvor de som værter sørgede for en mindeværdig slutrunde, der samtidig bragte dem personlig succes de nok aldrig glemmer. Ved dette års VM i Brasilien stiller Sydkorea op med et mandskab som ikke blot fungerer harmonisk udenfor banen. De har nemlig fået designet deres landsholdstrøje, der symboliserer den fine balance landsholdet besidder.

Er Sydkorea dit hold ved dette VM? Du kan allerede forudbestille deres VM-landsholdstrøje nu kun - 599,-

I en kombination af innovativ teknologi og stærk national symbolik, har Nike formået at omfavne den stædighed og ånd, som karakteriserer det koreanske landshold. Således har Nikes hold af designere fundet inspiration i Taegeuk, yin/yang symbolet fra det sydkoreanske flag. Symbolet der repræsenterer balance og harmoni er en perfekt afspejling af det sydkoreanske landsholds holdånd og på trøjen kan det ses ved den dominerende røde farve og de to blå linjer ved toppen af hvert ærme. Kraven er også direkte inspireret fra den koreanske tøjmode og trøjen er dermed også et stilistisk flot design.

SungYueng Ki, der skal repræsentere sit lands farver i Brasilien er også særligt stolt af denne landsholdstrøje: "Den koreanske trøje er fyldt med en nations ambitioner. Dette år i Brasilien, med en trøje der udtrykker balancen fra yin og yang, vil vi nå nye højder som hold, på fodboldens største scene." På indersiden af kraven har Nike også fået plads til et Tuhon symbol fra traditionel koreansk kalligrafi, som betyder "kampånd"; og understreger dermed Koreas beslutsomhed om succes ved denne slutrunde.

Er du enig med Ki om Sydkoreas VM-trøje? Gå ind og forudbestil landsholdstrøjen nu kun - 599,-

Udover de symbolske repræsentationer, som præger alle landsholdstrøjer ved dette års VM, så har Nike også sørget for at tilføje trøjen med deres absolut bedste teknologier til deres fodboldtrøjer. Trøjen indeholde en kombination af Nike's velkendte Dri-FIT teknologi, deres "burnout" væv og laserskåret ventilationshuller, som vi blandt andet også har set i Australiens trøje. Dermed skal koreanerne heller ikke bekymre sig om at bære rundt på våde og tunge trøjer eller være bange for at bliver overophedet i det brasilianske klima.

Nike fortsætter ligeledes deres linje af bæredygtighed og for første gang nogensinde er det koreanske landsholdssæt lavet ved hjælp fra genbrugte plastikflasker. Således er hvert sæt lavet med et gennemsnit på 18 genbrugte plastikflasker.

Også i denne trøje er Nikes 3D teknologi taget i brug til at forme tøjet, så det passer ned til den absolutte mindste detalje. Også det nye Nike Pro Baselayer er taget i brug her, hvor shortsene er lavet for at beskytte huden når spillerne f.eks. laver glidende taklinger eller falder. Resultatet er Nike Pro Combat Ultralight Shorts, som vejer 20% mindre tidligere shorts og er lavet af 87% genbrugt polyester. En ting er i hvert fald sikkert: Sydkorea er klar til at gå i kamp.

Anskaf din egen VM-trøje fra Sydkorea. Du kan allerede forudbestille landsholdstrøjen nu- kun 599,-

Selvom Sydkorea ikke er blandt årets favoritter, så betyder det ikke at de ikke kan gøre en god figur ved VM. Med deres stilrene og symbolspækkede landsholdssæt er der ingen tvivl om at de sydkoreanske spillere vil træde stolt ind på banen, når de skal repræsenterere de røde og blå farver. Hvad synes du om Sydkoreas VM landsholdstrøje? Hvad kan du bedst lide ved trøjen? Del din mening med os herunder.