Det er ikke teasere for kommende fodboldstøvler, vi mangler i dag. Nike har nemlig netop givet os en lille smagsprøve på deres splinternye silo, Magista, som lander d. 6. marts.

Det er lidt ligesom juleaften. Næsten. Nike har lanceret en video, hvor de giver en teaser for deres nye Nike Magista fodboldstøvle, som kommer til at ændre fodbolden, der aldrig bliver det samme igen - skal man tro filmen i alle fald.

Nike har nemlig været rundt og vise den nye Magista fodboldstøvle frem til stjerner som Andres Iniesta, Mario Götze (der ellers har spillet i Mercurial indtil nu), David Luiz samt både Christian Eriksen og Victor Fisher, der også begge har været Mercurial-folk indtil nu. Alle spillerne lader dog til at være meget imponerede over den nye Magista fodboldstøvle, som flere af dem endda prøver i aktion.

Nike har indtil nu holdt kortene tæt til kroppen om den nye Magista fodboldstøvle

, men vi har allerede set Götze, Iniesta og flere andre træne i en blackoutet støvle med et højt skaft. Kan det have noget med hinanden at gøre?

Uanset hvad virker d'herrer meget imponerede over den nye Nike Magista, og vi sidder derfor lidt på kanten af stolesædet i spænding over, hvornår vi får mere at vide. En ting, vi dog bed mærke i, er at til allersidst i videoen - efter Magista-navnet - ses teksten Flyknit, som er kendt fra Nikes løbesko, og som derfor må forventes at spille en rolle i

Nike Magista fodboldstøvlen

Selv om der ikke gives ved dørene og Magista fodboldstøvlen i videoen er sløret, så er det heldigvis ikke det sidste, vi kommer til at høre - og vi kan fortælle meget mere over de kommende par dage. Du ved hvor du skal kigge efter nyt.

Hvad tænker du om en ny Nike Magista - og hvor meget ville du gerne være i Eriksens, Fischers og Iniestas sted og teste den nye fodboldstøvle? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.