Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Ny 3. trøje for Manchester United | ‘De Røde Djævle’ skifter til sort

15.08.2019

Skrevet af Milan Stojkovic

Manchester United og adidas har netop lanceret det nye 3. sæt til holdet. Og det er uden tvivl i klubbens ånd - levende, dog subtilt. Enkelt, men stadig med meget dybde. En overordnet set sej trøje.

De røde djævle har denne sommer lanceret både deres hjemme- og udebanetrøje. Hjemmebanetrøjen hylder klubbens historie og Champions League-sejr fra 1999, alt imens udebanetrøjen er en hyldest til byen Manchester, som er kendt for sine smukke mosaikker overalt i området.

Nu er det tid til, at blive introduceret for 3. trøjen - og denne har til hensigt at give en hæderlig omtale af FA Cupen og klubbens historie i denne turnering. Lad mig fortælle dig hvordan, lige nedenunder disse billeder:

For 110 år siden, i 1909, vandt Manchester United FA Cup-finalen mod Bristol City med 1-0. Kampen fandt sted i London, og der var mere end 70.000 mennesker på stadionet - og de var vidne til den første FA Cup-sejr i Uniteds historie. Holdet havde en trøje på, der senere skulle være ikonisk. Den inkluderede en rød Lancashire-rose, som nu er en del af den nye 3. trøje.

Lad os gå mere i dybden med den nye trøje. Som man kan se på ovenstående billeder, er det en sort-baseret trøje. adidas-brandingen og Manchester United-logoet er lavet i rødt, mens de klassiske adidas-striber holdes i en subtil mørkegrå farve for at holde designet enkelt. Men kigger vi nærmere på trøjen, kan vi virkelig se en masse detaljer.

Ligesom trøjen fra 1909 inkluderer denne også Lancashire-roser. De er en del af et tryk, der dækker både den forreste og bageste del af trøjen. Det seje ved netop dette tryk er, at alle roserne er unikke og ikke ens. En genial og enkel måde at hædre fortiden og historien til en klub, der startede i det ydmyge Newton Heath-område i Manchester og nu er avanceret til at blive en global styrke inden for fodboldverdenen.

Rose-temaet er en stor del af Manchester United denne sæson. Og denne trøje er frigivet, efter at adidas gav os klubbens egen Ultra Boost sneaker, der også indeholder den sorte farve med en rød rose.

Vi er ret begejstrede for denne 3. trøje, og det kommer bestemt til at være en fornøjelse at se Pogba, Rashford og alle de andre repræsentere De røde Djævle væk fra Old Trafford i denne skønhed.

Hvis du gerne vil vise din støtte til klubben, kan du få din egen Manchester United 3. trøje lige her.