Op igennem 1990'erne gjorde en en målmand fra Paraguay sig bemærket ved ikke blot at være en fabelagtig sidste skanse, men også ved at have en vidunderlig sparketeknik, der gennem hans karriere indbragte ham 67 scoringer på frispark og straffespark. Manden vi taler om, er selvfølgelig José Luis Chilavert og nu har Uhlsport lavet et par retro målmandshandsker i en Limited Edition, som hylder den extroverte målmand.

Selvom Chilavert nok blev mest kendt for mange andre ting end sinde kundskaber som målmand, så blev han rent faktisk udnævnt som verdens bedste målmand 3 gange i løbet af sin karriere. Ja han slog sågar vores egen Peter Schmeichel ved kåringen af århundredets målmand, da han blev stemt ind som den 6. bedste. Det er af denne grund at Uhlsport nu har valgt at hylde den store personlighed både på og udenfor banen med et par Chilavert Rollfinger Limited Edition.

Få dit helt eget par af Chilavert Limited Edition. Køb dem nu - kun 499,-

Målmandshandskerne har fået et stilistisk retro look, som sender tankerne tilbage til Chilaverts storhedstid i midten af '90'erne. Faktisk så er designet direkte inspireret af de handsker, som Chilavert stod med da han vandt det argentinske mesterskab med sin klub Vélez Sarsfield og tilmed vandt sin første titel som Verdens Bedste Målmand i 1995.

Handskerne er således også en blanding af gamle og nye teknologier. Således har Uhlsport blandt andet valgt at udstyre handskens krop med et vandafvisende materiale, der dermed holder handskens vægt nede og samtidig øger komforten.

Synes du også at Chilavert var en af verdens bedste målmænd? Køb nu - kun 499,-

Håndfladen er lavet med Uhlsports Super Soft Plus mikro porøse materiale, der sikrer et sublimt greb om bolden, uanset vejrfoholdene. Den bløde latex giver ligeledes en god støbabsorbering, så du er godt beskyttet mod hårde skud. Til det har handsken også fået roll-finger og sørger dermed for at du kan holde fat i bolden uanset hvad der måtte komme din vej.

Chilavert, der også gik under navnet 'El Buldog', nåede at spille 617 kampe på klubplan og 74 landskampe for Paraguay i perioden fra 1982 til 2003. Her nåede han at lave 46 mål for de klubber han repræsenterede, mens han lavede 8 mål for landsholdet - 4 af dem var i jagten på kvalifikationen til VM i 2002, som Paraguay nåede til 1/8-dels finalerne ved.

Denne målmandshandske kommer kun i et begrænset parti. Så skynd dig - kun 499,-

Som prikken over i'et på denne hyldest til den sydamerikanske legende, så har Uhlsport også sørget for at få Chilaverts autograf med på lukningen af handsken og sætter dermed en tyk streg under Chilaverts status.

Chilavert var på mange måder en karakteristisk målmand, som vi nok aldrig vil glemme. Uhlsport hylder hans storhedstid fra '90'erne med disse målmandshandsker. Men hvad synes du om '90 stilen på disse handsker og hvilket af Chilaverts 67 mål, var det bedste?