I kampen om en billet til EM-slutrunden i Frankrig, skal de danske drenge igennem en svær kvalifikationsgruppe, men Adidas gør dog sit til at det skal lykkes. Tyskerne har nemlig designet en rigtig flot ny Danmark Udebanetrøje.

Det glippede desværre med en plads til sommerens VM-slutrunde, men når efteråret starter så er Danmark en del af en særdeles svær kvalifikationsgruppe til EM-slutrunden i Frankrig i 2016. Adidas har netop løftet sløret for Danmarks nye udebanetrøje, der skal bruges når Danmark spiller på fremmed græs.

Accentfarven på udebanetrøjen er noget utraditionelt blevet blå i stedet for rød. Det er noget af et skifte som Adidas har foretaget her, men resultatet er blevet ganske godt. Blå er dog ikke en helt fremmed farve for det danske fodboldlandshold. Således har man i 1984-86, 1997-98 og i 2000-02 anvendt blå 3. trøjer.

Er den nye danske udebanetrøje lige noget for dig? Køb den nye trøje nu - kun 549,-

De marineblå striber, der bliver gradvist tykkere og tykker, er den største desigmæssige feature på den nye Danmark udebanetrøje. Det er også første gang at Danmark har en trøje der på den måde er delt op af horisontale striber. En spændende detalje som vi forventer vil blive vel modtaget.

Mens hvid og marineblå er de to dominerende nuancer på trøjen, så er der også blevet plads til nogle elementer i en lysere blå nuance. Langs trøjens sider løber der vertikalt et bånd i blåt, som giver trøjen en ekstra twist. Den samme pæne blå nuance går igen på ryggen, hvor der løber en stribe på tværs af trøjen.

Både i hals og på ærmeender er der en ribkant, der starter i marineblå, og slutter i denne lidt lysere blå nuance. Det giver et flot, men samtidig diskret farvespil til den nye Danmark udebanetrøje.

På brystet sidder en detalje der selvfølgelig ikke må mangle: DBU's logo. Det danske fodboldforbund er fra 1889, og hører dermed til blandt de ældste fodboldforbund i verden. DBU var faktisk det første fodbodlforbund uden for de britiske øer.

Bare rolig. Du kan også få dit eksemplar af den nye Danmark udebanetrøje - kun 549,-

Adidas afløste Hummel som trøjesponsor for det danske fodboldlandshold i 2004, og det har været et lykkeligt ægteskab. Det tyske sportsfirma har leveret mange spændende fodboldtrøjer til det danske landshold, og også denne gang er den en stor succes som Adidas har lavet.

Med Adidas som trøjesponsor er de tre striber på ærmet selvsagt et must. Die Drei Streifen er på den nye Danmark udebanetrøje lavet i marineblå, så de går i tråd med designet på resten af trøjen.

Den nye Danmark udebanetrøje er designet og udviklet i Adidas' banebrydende ClimaCool-materiale, der er exceptionelt godt til at transportere sved og fugt vægt fra kroppen. Samtidig vejer det ikke særlig meget og det gør trøjen meget komfortabel at have på.

Vi håber at de danske drenge får succes i den nye udebanetrøje. Hvad synes du om trøjen? Og hvordan tror du at det kommer til, at gå i EM-kvalifikationen? Fortæl os din mening her i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.