PUMA lancerer den vanvittige nye evoPOWER Pop Art - og vi synes det er for fedt!

12.11.2015

Skrevet af Mathias

Bam! Pow! Ja, det jo nok egentlig den bedste måde at beskrive den nye Pop Art evoPOWER fra PUMA på, fordi holy moly, de er gået amok med designet her. Tjek det utrolig eksplosive og farverige design ud.

Jeg tror alles umiddelbare reaktion er nogenlunde den samme.. “Hvad fa’en sker der her?” Det er et meget modigt designvalg fra PUMA, men et som jeg ærlig talt synes fungerer. Det er total originalt og jeg synes det vilde design, som er lavet med inspiration fra gamle tegneserier, er virkelig cool.

Bam og Pow pop art grafikken på støvlen er også gode repræsentationer af PUMA evoPOWER støvlens hårdtslående natur. Den er bygget til verdens mest præcise og kraftfulde angribere og det livlige og unikke design udtrykker det perfekt.

De vanvittige støvler kan allerede bestilles nu - find dem lige her.

En af støvlens superstjerner er, ligesom mig, også stor fan af det vilde nye design. Cesc Fabregas sagde det følgende, da PUMA viste ham støvlen for første gang: “Denne gang har PUMA virkelig overrasket mig med den nye støvle og jeg elsker resultatet. Grafikken er super cool, og det føles lidt som et stykke kunst på fødderne. Jeg ser frem til at bruge støvlerne når jeg spiller for det spanske landshold mod England og Belgien. Forhåbentlig bliver nogle af modspillerne distraheret når de ser mine nye og lidt usædvanlige støvler.”

Hvis jeg så nogen i de nye støvler, så ville jeg i hvert fald kigge en ekstra gang, så det kan være det radikale design har noget funktionalitet, som Fabregas sagde. Om ikke andet, så ser det så sprødt ud, hvis du spørger mig. Meninger kan godt være ret delte her fornemmer jeg, så hvad siger du - for vildt eller er det for meget?