Endnu en legendarisk Tiempo | Nike præsenterer Legend 8 ‘Dazzle Camo’

07.08.2019

Skrevet af William

For et par måneder siden så vi for første gang disse støvler på fødderne af spillere rundt omkring i Europa. Men der var intet officielt fra Nike - før i dag. Det er tid til endnu en farve til Tiempo Legend 8.

Nike har virkelig givet Tiempo Legend 8-støvlerne en gang kærlighed. Modellen blev introduceret i juni og vi har allerede fået tre farvekollektioner. En sort, en hvid og en blå. Nu er det tid til den fjerde farve, som er… tja… ret anderledes, når det kommer til de farver, vi normalt ser på fodboldstøvler.

Støvlerne er virkelig noget helt specielt. Og vi er sikre på, at de kommer til at hæve nogle øjenbryn på banerne, hvor de kommer i aktion. Jeg tror, vi skal tage et nærmere kig på dem nu:

Fortsætter nedenfor

Det lyder måske mærkeligt, men vi har faktisk set disse støvler før. Tidligere i år, før Tiempo Legend 8 var lanceret, kunne vi se denne Dazzle Camo Pack på spillere som Sergio Ramos, Gerard Pique og Virgil van Dijk til træning.

Normalt laver de større brands deres støvler sorte før lancering. Men denne gang var det helt modsat og internettet eksploderede af nysgerrighed på grund af de vilde farver på støvlerne. Alle rygter gik på, at der var en ny Tiempo på vej - og rygterne talte sandt.

De første Tiempo Legend 8 blev lanceret for næsten to måneder siden. Nu er det tid til den farvekollektion, vi alle har ventet på. Tiempo Camo har selvfølgelig de samme teknologier og innovationer som de andre Legend 8. Forskellen er denne vilde farve, der er helt anderledes i forhold de mere klassiske farver, der er lanceret indtil videre.

Mønsteret ligner en pixelering af ringe kvalitet eller en 3D-film, hvordan du har glemt at tage brillerne på. Jeg bliver nærmest rundtosset af at kigge på dem for længe. Mønsteret er over hele støvlen - inklusiv ydersålen og Swoosh-logoet, der nærmest er gemt væk i de vilde farver.

Støvlens tunge, snørebånd og indersål er holdt i en mere simpel sort og grå farvekombination. De matcher faktisk resten af støvlen perfekt. Vi er helt oppe at køre over Tiempo Dazzle Camo og vi er sikre på, at du også er helt fascineret af dem!

Støvlerne bliver lanceret i et meget begrænset antal. Og hvis man kigger på designet, så bliver kommer de til at blive et rigtig samleobjekt. Det betyder, du skal være hurtig for at få fingrene i dem.

Du kan finde støvlerne lige her sammen med resten af vores Tiempo Legend 8.