En udødelig fodboldstøvle har fået en flot farveopdatering. Puma King fodboldstøvlen er tilbage, i en ny og stilren hvid variant.

Pumas King-kollektionen er blandt de mest succesfulde og ikoniske fodboldstøvle-kollektioner gennem tiden, hvor en række af verdens bedste fodboldspillere, har underholdt med en Puma King på fødderne på grønsværen verden over. Pelé, Maradona og Eusébio er navnene på bare få af de legender, der har gjort sit, til at gøre Puma King til den ikoniske fodboldstøvle den er i dag.

Nu er kongen så vendt tilbage i en helt nye farvevariant, som nok skal vække begejstring blandt undersåtterne. Hvidt i hvidt, sådan kan den nye farve af Puma King fodboldstøvlen nok bedst beskrives. Puma har været tro mod King-kollektions stil og elegance, men har samtidig givet den et moderne twist med denne farvevariant.

Fodboldstøvler bliver mere og mere farverige, men ofter er det tilbage ved de gode gamle dyder at den virkelig skønhed findes. Vi ser ofte fodboldstøvler bliver lanceret i enten black- eller whiteouts. Og vi er helt vilde med det.

For at understrege at denne fodboldstøvle er noget helt særligt har Puma valgt, at lave enkelte elementer på fodboldstøvlen i sølv. Så er der vidst sat en tyk og eklatant streg under at denne fodboldstøvle hører til i kongeklassen af fodboldstøvler.

Er en kridhvid Puma King lige dig? Så bestil dit par allerede i dag - kun 1199,-

Denne kombination af fortidens elegance og klasse blandet med nutidens teknologier er med til at gøre Puma King til en tilbagevendende klassiker, som man ikke kan komme udenom. Der er en grund til, at den har været på markedet så længe som den har. Den allerbedste nyhed er nok at den heller ikke har nogen planer om at trække sig tilbage og nyde tilværelsen som pensionist. Puma King bliver ved med, at excellere.

Puma King fodboldstøvler har altid været kendt for en ekstremt lækker læderoverdel og på den front er der ikke nyt at berette. Det er et enormt blød kalveskind, som Puma har garvet, således at det føles enormt blødt og smidigt. Derfor er den velkendte komfort nok engang på plads i denne støvle.

Det giver også Puma King fodboldstøvlen et fantastisk, naturligt touch på bolden, som vi er vant til det fra lækre læderstøvler. Det har også været et stort fokuspunkt fra Pumas side af, da de i sin tid i forbindelse med lanceringen af den nye King også også præsenterede deres nye TouchCell.

Puma har til kongestøvlen udviklet en læst, der går under navnet ComfortLast. Som navnet antyder, har komfort spillet en stor rolle, og Puma har i lang tid næret et ønske om, at King skulle passe bedre til alle slags fødder. Læsten er lavet så den i høj grad følger fodens naturlige bevægelser, og det giver en støvle, der ikke går ned på komforten.

Du har mulighed for, at få fingre i den flotte nye Puma King Whiteout - bare 1199,-

Især når man er kongelig skal have beskyttelse. På Puma King fodboldstøvler finder man en ekstern hælkappe, som tyskerne nøje har udvalgt efter tæt dialog med nogle af de største stjerner. Hælkappen giver mere stabilitet og beskyttelse omkring hælen, og sikrer derved mod eventuelle spark man måtte få i kampen. Samtidig er det øverste af hælen blevet udstyret med læder for igen at højne komforten så meget som muligt.

På undersiden af støvlen finder man Pumas Pebax-ydersål, der kombinerer lav vægt med stor fleksibilitet. I forhold til knopssystemet har Puma valgt en dobbelt løsning, da knopper både består af aflange og runde knopper. De runde knopper sidder inderst på forfoden, hvilket sikrer et godt, manøvredygtigt greb i banen, når du skal lave vendinger på små områder.

Med den nye farvevariant bringer Puma mere klasse til en i forvejen ikonisk støvle. Alene støvlens - allerede lange - levetid er garant for kvalitet. Sammen med nogle af de dygtigste ingeniører på planeten har Puma lavet en støvle, der er skabt til at levere i alle fodboldspilletes facetter.

En flot og stilfuld fodboldstøvle, som man ikke kan gå galt i byen med. Hvad synes du om den nye hvide Puma King fodboldstøvle? Fortæl os din mening her i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.